Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

01 Ιανουαρίου 2007

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

Ο παλιός ο χρόνος έφυγε και ο καινούργιος ήλθε. Αυτή η αλλαγή σημαίνει για όλους μας ένα καινούργιο ξεκίνημα, μια νέα αφετηρία. Είναι μια αφορμή να ανακεφαλαιώσουμε όσα κάναμε και να προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματα. Μέσα σε αυτή τη λογική θα προσπαθήσω να κινηθώ σήμερα. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω. Απλά θα προσπαθήσω να θυμηθώ και να προγραμματίσω τις επόμενες κινήσεις για το μέλλον.

Το 2006 λοιπόν είχε αρκετά καλά αλλά και κακά. Τα κακά πάει πέρασαν, και τα καλά πέρασαν αλλά αυτά αξίζει να τα θυμάσαι.

Έτσι τον Απρίλιο πήγαμε παιδαγωγική – εκπαιδευτική έξοδο στη Δημητσάνα και τον Λούσιο. Στο κομμάτι του Λούσιου κάναμε ράφτινγκ και κατεβήκαμε όλοι από τις βάρκες με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Ήταν καλή φάση.

Τον Μάιο – Ιούνιο, αποχαιρέτησα τη Λυκειακή επιτροπή. Ήταν η θέση που είχα ανελλιπώς από το 1999 μέχρι πέρυσι με το νέο σύστημα των εξετάσεων. Περάσαμε όλες τις «παιδικές ασθένειες» και τα προβλήματα του συστήματος και τώρα είναι στρωμένο. Και αυτό ήταν καλή φάση. Είχε τα πρωινά ξυπνήματα (6.00 τα πρωινά των εξετάσεων), αλλά είχε και τη γνωριμία με πολλούς συναδέλφους από το δημόσιο.

Τον Ιούνιο μου έγινε πρόταση να γίνω υποδιευθυντής στο Λύκειο που αποδέχτηκα και έτσι από τη 1 Σεπτέμβρη είμαι υποδιευθυντής. Αυτό δεν ξέρω τι φάση είναι ακόμα αλλά σίγουρα είναι ζόρικη φάση. Θα σας πω κατά το τέλος του χρόνου (σχολικού έτους).

Τον Ιούλιο ανακάλυψα τα blog. Και ξαφνικά έγινα δημοσιογράφος. Απόκτησα κοινό, ευθύνες, υποχρεώσεις. Από το Σεπτέμβριο το blog βγήκε στον αέρα. Και από τότε ταξιδεύει μέσα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Άλλοτε με νέα και ενδιαφέροντα και άλλοτε με ιστορικές αναδρομές. (γκουχ-γκουχ). Πάντως η υποδοχή του έγινε με περιέργεια αρχικά και με ενδιαφέρον και προσοχή αργότερα. Νομίζω ότι έπαιξε τον ρόλο του στην ενημέρωση σας. Αυτόν το ρόλο θα προσπαθήσω να διατηρήσω και σε όλο το χρόνο που θα διατηρήσω αυτό το blog. Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι κατά τα φαινόμενα παραμένετε αναγνώστες και λίγοι προσπαθούν να συμβάλλουν στη συλλογή πληροφοριών για το blog. Δεν πειράζει όμως είναι ακόμα «μικρό». Όταν περάσει λίγος καιρός πιστεύω ότι ο καθένας σας σιγά σιγά θα το δει πιο προσωπικά και αν έχει κάποια πληροφορία θα μπει στο κόπο να τη στείλει για να τη δημοσιεύσω.

Τον Αύγουστο έκανα τα μπανάκια μου.

Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε το σχολείο και όλη η προσοχή και ενέργεια έπεσε εκεί προκειμένου να μπορέσουμε να μπούμε σε μια σειρά. Ήδη έχουμε το μισό σχολικό έτος.

Τον Οκτώβριο είχαμε τη σχολική γιορτή του ΟΧΙ.

Τον Νοέμβρη είχαμε την γενική συνέλευση του Συλλόγου Αποφοίτων, και την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τον Δεκέμβρη είχαμε το Μπαζαρ και η βραδιά Μότσαρτ. Πολλά άλλα γεγονότα μικρά και μεγάλα έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Δεν χωράει ένας χρόνος σε μια καταχώρηση blog.

Για την χρονιά που ξεκινάει σήμερα, τα σχέδια μου είναι πολλά. Πολλές φορές κάθομαι πάνω από ένα χαρτί και γράφω, τι θέλω να κάνω. Μετά από κανένα μήνα το ξανακοιτάω και σβήνω γράφω μέχρι την νεότερη έκδοση και ξανά και ξανά.

Το blog, θα εξακολουθήσει να υπάρχει και να σας ενημερώνει. Όταν όμως ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του Συλλόγου την ενημέρωση σας θα αναλάβουν τα παιδιά που θα εκλεγούν και τα blog σιγά σιγά θα περιοριστεί στα νέα του σχολείου μόνο.

Θα τελειώσω επιτέλους το ταινιάκι για τα 25χρονα του σχολείου. Το υλικό το έχω μαζέψει, το «σενάριο» το έχω μένει η υλοποίηση. Όμως πρέπει να επιλεγούν μία μια οι φωτό, να μπουν στη σωστή σειρά, να αποκτήσουν κίνηση, μια προς μια, να επιλεγεί η μουσική και voila έτοιμη. Να δω αν μπορέσω να έχω τίποτα για τις 13 Γενάρη.

Θα βάλω μπροστά το ταινιάκι για τις ΔΡΑΣΕΙΣ 2006 – 2007

Θα αποκτήσω – ελπίζω – εκ νέου ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Θα … θα… θα…

Δεν ξέρω τι πρέπει να γράψω. Πολλές σκέψεις και ιδέες. Θα δούμε. Ένα βήμα τη φορά.

Μέχρι τότε Καλή Χρονιά σε όλους σας. Σας εύχομαι η χρονιά αυτή να είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες. Να έχετε υγεία και ευτυχία.

Μη ξεχνάτε όσους γιορτάζουν και είναι πολλοί. Δεν κάνω απαρίθμηση γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κόσμο και θα παρεξηγηθώ για μεροληπτική συμπεριφορά.

Κλείνω για σήμερα. …….. τα λέμε πάλι. (5990)

1 σχόλιο:

Konstantinos Karvounis είπε...

Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2007! Εύχομαι να πετύχετε όλους τους στόχους σας (έχετε βάλει και πολλούς βλέπω...) τη νέα χρονιά.

Χρόνια Πολλά!

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ