Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

28 Ιανουαρίου 2007

ΞΑΝΑ ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ.

Στο blog θα προσπαθήσω σε κάθε δημοσίευση να έχουμε μια φωτό. Είτε τοπίο, είτε από το σχολείο είτε ... μακάρι και να ήξερα τι θα βρίσκω κάθε φορά. Αρχίζουμε από σήμερα. Αν αρέσει συνεχίζουμε.



ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΑ HIGHLANDS (Μάρτης 2006)

Ο Γιάννος Περλέγκας παίζει στην παράσταση "Θανάτω θάνατον", που βασίζεται σε μονόπρακτα του Βασίλη Ζιώγα και κείμενα του Μισέλ Φάις και του Μάριου Χακκα, σε σκηνοθεσία Νίκυ Μαστοράκη. Συμμετέχουν επίσης Μαρία Κεχαγιόγλου, Νίκος Αλεξίου κ.α.
Παραστάσεις στο "Από Μηχανής Θέατρο" (Ακαδήμου 13 - 2105231131 στις 21.00).

Το "ψαρέψαμε" από "το άλλο ΒΗΜΑ". Να πάτε και να του πείτε του Γιάννου χαιρετίσματα και να βρει χρόνο να στείλει μια αράδα γιατί το mail του δεν δουλέυει. (εκεί εγώ κολημένος).

Κυριακή σήμερα. Καλή ημέρα για πισω από το τζάμι. Αρα πάμε για κανένα καφέ σε ανοικτό χώρο (κν. μεγάλες τζαμαρίες με θέα στη θάλασσα). Για έξω ξανασκεφτείτε το γιατί όντως έχει διαφορά η θερμοκρασία από χθες.

Αυτά. Αύριο πάλι. (7800)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η photo :)

Ανώνυμος είπε...

τι ακριβώς να πάμε να του πούμε?? θα πάω την άλλη εβδομάδα.. είμαι πραγματικά τρελή και παλαβή με τον γιάννο...

Ανώνυμος είπε...

gianno eisai trela!!!

Ανώνυμος είπε...

EISAI TELEIOS..."ase me san oneiro na rthw na s'allaxw ase me mesa sou. na rtw na psaksw sta skotadia sou na mi fobamai ta simadia sou thalassa na mai sta taxidia sou mesa sti mera sou oneiro na mai krifo...."

Ανώνυμος είπε...

just remember.... me exeis dei kai esi...

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ