Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

26 Ιανουαρίου 2007

ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Διότι πως αλλιώς να εξηγήσω ότι μάθαμε τελικά ότι έχουν γίνει ήδη κάποιες συνεδριάσεις και το ΔΣ του συλλλόγου των αποφοίτων έχει τη παρακάτω σύνθεση :
Ζωιδάκης Ηλίας - Πρόεδρος
Σουσούδης Δημήτρης - Αντιπρόεδρος
Παπαοικονομου Βάσω - Γραμματέας
Γιαννοπουλος Ηλίας - Αναπλ. Γραμματέας
Μαρκουλάκης Νίκος - Ταμίας
Αγγελετοπουλου Αννυ - Αναπλ. Ταμίας
Ζωιδάκης Μάκης - Μέλος

Αναπληρωματικά μέλη
Παπαδάκη Ακριβή (Αναπληρωματική λόγω Αγγλίας - Είχε βγει στο ΔΣ)
Κακλαμάνης Αγγελος.

Λοιπόν κυρίες και κύριοι αυτοί είναι οι εκπρόσωποί σας και οι άνθρωποι που προσπαθούν "να ξυπνήσουν έναν Ελέφαντα μετά από 15 χρόνια". Να είστε κοντά τους γιατί θα χρειστούν όση βοήθεια μπορείτε να τους δώσετε. Αρκεί να τη ζητήσουν.

Στο σχολείο τώρα.

Φέτος η εκδρομή της Γ' λυκείου θα γίνει στη Κρήτη. (Ναι πρωτοτυπήσαμε πάλι). Θα γίνει αμέσως μετά την 25 Μαρτίου. Ειδικότερα στις 27-30/3/2007. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον και φυσικά θα είμαι μέσα και θα έχετε ανταπόκριση. Υπήρξε προβληματισμός στο θέμα γιατί είναι και ο γιόκας μου φέτος Γ΄λυκείου, ο οποίος μου δήλωσε ότι μπορεί να αδιαφορήσει για μένα για 4 μέρες, αρκεί να κάνω και εγώ το ίδιο!!! Δύσκολα μου βάζει. Πάει να με κάνει εντελώς διχασμένη προσωπικότητα. Τέλος πάντων θα το δω και αυτό το έργο και θα σας πω.

Σήμερα ενημερώσαμε τουςμαθητές της Γ' λυκείου για τα ειδικά μαθήματα για τις εξετάσεις του Ιουνίου. Οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου χωρίς περιθώρια εκπρόθεσμης κατάθεσης. Άρα

ΟΣΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ

Σήμερα μας επισκέφτηκε η Ηώ Πάσχου από το 1995 (αν είχε μείνει μεχρι τέλους στο σχολείο).
Έχει τελειώσει τις σπουδές της πάνω στη Φωτογραφία, και μεταπτυχιακό στη Γαλλία και πέρασε να μας δει. Αν κανείς θέλει να επικοινωνήσει μαζί της μου λέει για μεϊλ.

Χθες πέρασε η Σοφία Κυριακοπούλου επίσης, διπλή (μέχρι τονΑπρίλιο). Μεσα στη καλή χαρά. Αλλά υποσχέθηκε κάποια mail δικά της και των αδελφών της, και μετά χάθηκε. Σοφία, που είσαι Σοφία; (πάει και για την ιδέα).

Χθές μιλούσα με ένα φίλο και συνάδελφο στη Νέα Υόρκη. Ε και! Ναι αλλά είχα να του μιλήσω από το 1984 που έφυγε για μεταπτυχιακό και τον βρήκα από ένα γράμμα που είχε γράψει στο Ιντερνετ κάποτε (!!!) Μεγάλη υπόθεση. Για σκεφτείτε το σαν ιδέα για να βρείτε παλιούς φίλους και συμμαθητές. Είχε πολλή φάση (και συγκίνηση).

Αντε κλείνω γιατί άρχισα να γράφω τα δικά μου πάλι.
Περαστικά στους άρρωστους (και δυστυχώς είναι πολλοί με κύριο σύμπτωμα τους πονοκεφάλους). Αντε να χιονίσει να δούμε καμια άσπρη μέρα. (7685)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ