Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

02 Ιανουαρίου 2007

ΕΧΟΥΜΕ 2007. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Σήμερα εξακολουθεί να είναι 2007. Άρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το 2007 ξεκίνησε. Σήμερα είναι μια μέρα που δεν κάνεις τίποτα. Ο λόγος είναι ότι τα πάντα είναι κλειστά. Έτσι σήμερα ήμασταν στην ανασυγκρότηση. Ο Άγιος Βασίλης μου έφερε καινούργιο κράνος και έπρεπε να περάσω το hands free, όπερ και εγένετο.

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των διακοπών και αρχίσαμε να ανασκουμπωνόμαστε. Ανοίξαμε τις τσάντες και ωχ ωχ! Ξεπήδησαν τα διαγωνίσματα που πρέπει να διορθωθούν. Αμάν βγήκαν και τα διαγωνίσματα που πρέπει να γράψουνε άρα πρέπει να γράψουμε τα θέματα. Τι να γίνει εμφανίστηκαν οι υποχρεώσεις. Άρα πρέπει να βγουν.

Η έλλειψη του ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν με εμποδίζει να ενημερώνω το blog. Βέβαια δεν έχω νέα από το σχολείο. Από Δευτέρα όμως που θα ανοίξουμε πάλι θα κοιτάξω να συνεχίσω την ενημέρωση με φωτό από τους νέους συναδέλφους. Αν έχουμε νέα τότε φυσικά θα τα μάθετε πρώτοι.

Για μια ακόμα φορά θυμίζω τις εκλογές το Σάββατο 13 του Γενάρη. Να είστε εκεί.

Το συγκεκριμένο σημείωμα το έγραψα γιατί είδα ότι μπήκαν πολλοί και έφυγαν σχεδόν σε μηδενικό χρόνο, προφανώς βλέποντας ότι ήταν το ίδιο κείμενο με το χθεσινό. Θα προσπαθήσω λοιπόν να μη πλατειάζω αλλά να έχω νέα κάθε φορά. Μέχρι το επόμενο σημείωμα, να είστε όλοι καλά, να περνάτε καλά, να μη ξεχνάτε όσους γιορτάζουν. (6038)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ