Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

09 Ιανουαρίου 2007

ΠΩ ΠΩ ΠΙΤΤΕΣ !

Δυο μέρες τώρα κόβουμε πίττες και δεν τελειώσαμε. Επιστρέψαμε τη Δευτέρα στο σχολείο. Η αλήθεια ήταν ότι μας ήρθε κάπως γιατί είχαμε όλοι ξεμάθει. Για να καταλάβετε τι εννοώ σήμερα δυο συνάδελφοι δεν μπορούν να μιλήσουν αλλά μόνο εξαιρετικά χαμηλόφωνα ή και με νοήματα. Τόσο καλά.
Ο σύλλογος γονέων έφερε πίττες. Πολλές πίττες. Για όλα τα τμήματα και για τους καθηγητές. Και σε κάθε τμήμα ο υπεύθυνος καθηγητής έκοβε τη πίττα. Ακόμα δεν τελειώσαμε. Έχει και για αύριο.
ΙΝΤΕΡΝΕΤ ακόμα γιοκ. Αλλά μου «υποσχέθηκαν» ότι από Δευτέρα θα είναι όλα ΟΚ. Πολύ αισιόδοξο το βλέπω αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα.
Στο σχολείο τα NOTEBOOK αρνούνται πεισματικά να δουλέψουν. Έτσι αποφάσισε το ένα από τα δύο να μη ξανά δουλέψει μετά από 15 μέρες αργία. Βέβαια δεν είναι στο χέρι του και η γνωμάτευση ήταν ότι «χτύπησε» ο δίσκος. Τώρα να το πω γιατί δεν βαστιέμαι. Αυτό δεν το έχω ακούσει ποτέ ξανά. Βέβαια το ξέρω ότι έτσι γίνεται αλλά η αίσθηση μου είναι ότι ο τεχνικός το αντιμετωπίζει με μια λογική του τύπου, «για να το αλλάξω και αυτό να δω τι θα γίνει;», κοινώς πάμε ψάχνοντας και βλέπουμε. Θα του κάνω φυσικά crash test και θα δούμε/
Το blog το είδατε περίπου 250 άτομα μετά την ομαδική αποστολή. Γύρω στους μισούς. Αν δεχτούμε ότι κάποιοι μπήκαν περισσότερες από μια φορές τότε μάλλον λιγότεροι είναι. Μακάρι να έρθετε και το Σάββατο τόσοι. Όσο πιο πολλοί έρθετε τόσο πιο καλά θα είναι. Δώστε λίγο χρόνο και δηλώστε αν θα έρθετε το Σάββατο, και μη ξεχνάτε τις υποψηφιότητες μέχρι τη Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα.
Αυτά για σήμερα. Ευτυχώς που έχουμε χειμώνα και δεν γίνονται πολλά πράγματα. (6559)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ