Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

13 Ιανουαρίου 2007

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

Κυρίες μου και κύριου βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχετε Σύλλογο Αποφοίτων. Πάντα είχατε απλά δεν το ξέρατε. Τώρα ο Σύλλογος έχει Διοικητικό Συμβούλιο και πολλή δουλειά.
Ας δούμε τα γεγονότα :
Προσήλθαν 82 και ψήφισαν 82. Γι’ αυτό προσήλθαν άλλωστε.
ΑΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ!! ήρθαν λίγοι. ΓιαΤΙΙΙΙΙ; Ε!!!!!
Νομίζω ότι έδωσα το νόημα αυτών που ήθελα να πω. Σίγουρα μπορούσαν να έλθουν και άλλοι. Νομίζω ότι το αφήσατε. Τέλος πάντων. Το καινούργιο σας ΔΣ αποτελείται από τους :
Ηλία Ζωιδάκη (93)
Δημήτρη Σουσούδη (02)
Μάκη Ζωιδάκη (92)
Ηλία Γιαννόπουλο (93)
Νίκο Μαρκουλάκη (92)
Βάσω Παπαοικονόμου (02)
Ακριβή Παπαδάκη (99)
και αναπληρωματικοί :
Αγγελετοπούλου Αννυ (02)
Άγγελος Κακλαμάνης (99)
Αυτοί ήταν και όλοι οι υποψήφιοι. Αν παρατηρήσετε τις χρονιές δεν θα έλεγα ότι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Οι μεσαίες χρονιές εξακολουθούν να λείπουν.
Ωραία και τώρα τι κάνουμε;
Εδώ είναι η δουλειά. Για 128η φορά λέω ότι ο Σύλλογος είναι δικός σας. Στο χέρι σας είναι να δραστηριοποιηθεί περισσότερο και να μπορέσει να κινητοποιήσει τη δυναμική που έχει ένας νέος Σύλλογος Νέων ανθρώπων. Όσοι δεν έχουν εκπρόσωπο από το έτος τους αφού ηρεμήσουν από τη ζήλια τους καλό θα είναι να δηλώσουν το παρόν στο ΔΣ και να είναι δίπλα τους για να βοηθάνε (κάτι που σίγουρα θα τους είναι πολύτιμο) αλλά και να μαθαίνουνε ώστε στις νέες εκλογές όποτε γίνουν να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν θέση και ψήφο.
Ο Σύλλογος έχει ένα πολύ ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων και πρέπει να προσδιορισθούν σιγά σιγά. Αλλά αυτό θα γίνει με τη βοήθεια όλων σας. Ο καθένας μόνος του αλλά και όλοι μαζί με τις ιδέες σας και τη βοήθειά σας θα μπορέσετε να κάνετε το Σύλλογο ενεργό και αποτελεσματικό.
Ο δικός μου ο ρόλος πηγαίνει προς το τέλος του στο θέμα του Συλλόγου. Σιγά σιγά θα επικεντρωθώ στην ενημέρωση με ειδήσεις και θέματα του σχολείου. Ο Σύλλογος θα αναλάβει να ενημερώνει και να δραστηριοποιεί τα μέλη του.
Φυσικά όλο το Σχολείο είναι πάντα στη διάθεση σας και φάνηκε σήμερα και από τη παρουσία του Γενικού Διευθυντή κ. Ivan Delbarre στο σχολείο αρκετή ώρα κατά τη διάρκεια των εκλογών και κατά τη κοπή της πίττας.
Στην εκδήλωση βρέθηκε και η κ. Αλιβέρτη. Δυστυχώς η κ. Χριστοπούλου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί αλλά έστειλε τα χαιρετίσματα της. Υπάρχει αρκετό φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση αλλά δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να «ανέβει». Αν η TELLAS κρατήσει την υπόσχεση της και έχω από αύριο Ιντερνετ θα ανέβουν άμεσα.
Υπάρχουν και αρκετά ακόμα να σας πω αλλά το νέο της ημέρας είναι οι εκλογές και τα αποτελέσματα. άρα λίγο υπομονή.
Για σήμερα σταματάω εδώ. Καλή έξοδο όσοι δεν έχουν βγει ακόμα. Καλή Κυριακή. Τα λέμε. (6866)

2 σχόλια:

panagis είπε...

Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουνα.Τι εννοώ?Μα το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να έρθω να ψηφήσω.Αλλά έτσι είναι με τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά,τι να κάνουμε?Επιφυλλάσσομαι για του χρόνου (εκτός και αν έχει προλάβει να με καλέσει η μαμά πατρίδα).Παναγής Μακρής

panagis είπε...

Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουνα.Τι εννοώ?Μα το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να έρθω να ψηφήσω.Αλλά έτσι είναι με τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά,τι να κάνουμε?Επιφυλλάσσομαι για του χρόνου (εκτός και αν έχει προλάβει να με καλέσει η μαμά πατρίδα).Παναγής Μακρής

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ