Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

22 Ιανουαρίου 2007

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

Αυτές τις μέρες ο καιρός μας έχει τρελλάνει. Η ζέστη είναι ωραία μεν αλλά είναι εντελώς αφύσικο. Ετσι καθε μέρα λείπουν πάρα πολλά παιδιά και σχεδόν κάθε μέρα λείπει τουλάχιστον ένας καθηγητής (σήμερα τρεις). Αυτό σημαίνει μεγάλη αναστάτωση στο πρόγραμμα. Κάθε μέρα ψάχνουμε να βρούμε ποιος θα κάνει αντικατάσταση. Να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό. Μας υποσχεθήκανε χειμωνα αλλά δεν βλέπω τίποτα.

Το πρώτο τετράμηνο τελείωσε και σήμερα μπήκαμε στο επόμενο. Από σήμερα έχουμε καινούργιο τετράμηνο. Αντε να δούμε τι θα βγάλει. Η αλήθεια είναι ότι θα τελειώσει πριν κάν αρχίσει. Ο λόγος είναι ότι στις 26 Μαρτίου πρέπει να έχουμε τελειώσει. Γιατί θα φύγει η τρίτη Λυκείου για πενθήμερη. Μετά έρχεται το Πάσχα (νωρίς φέτος) και μετά τις διακοπές συνήθως τους ψάχνουμε μέσω Ερυθρού Σταυρού.Δεν πατάνε στο σχολείο για "να διαβάσουνε" λένε. Προσωπικά δεν συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Οπότε υπομένω.

Σε κάποιους ίσως φαντάζουν μακρινά αυτά όμως εξακολουθούν να είνα μια καθημερινότητα, για το σχολείο.

Λίγα πράγματα για σήμερα. Τα λέμε αύριο πάλι. (7419)

1 σχόλιο:

Bonefleshed-Admin είπε...

Μακρινά? Δεν νομίζω. Εγώ σαν χτές θυμάμαι τι συνεπής μαθητής που ήμουνα, γεμάτος θέληση για μάθηση και ερχόμουνα κάθε πρώι στο σχολείο μου, διαβασμένος, καλοντυμένος, χτενισμένος και ευγενικός, ανεξαρτήτως καιρού, διάθεσης και σωματικής υγείας.. Με συγκίνησες δάσκαλε, σνίφ! Βάλε τους μυαλό όσο είναι νωρίς..
ΥΓ. Ελπίζω να φάνηκα ρεαλιστικός και να σας άγγιξα!

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ