Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

24 Ιανουαρίου 2007

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Σήμερα με πήρε στο σχολείο μια απόφοιτος και με ρώτησε πως θα μπορούσε να γίνει μέλος του Συλλόγου αποφοίτων. Και ότι έμαθε ότι έγιναν εκλογές κλπ κλπ. Και τότε συνειδητοποίησα ότι μετά από 15 μέρες περίπου από τις εκλογες δεν έχουμε ενημέρωση για το ποιο είναι το ΔΣ. Όχι ποιοι εκλέχτηκαν αλλά αν έχει συγκληθεί σε σώμα και με ποια σύνθεση. Η Μαρία με ρώτησε πως θα γίνει μέλος του Συλλόγου και τότε συνειδητοποίησα ότι μετά από 15 μέρες περίπου από τις εκλογες δεν υπάρχει μια φόρμα - αίτηση για να εγγραφούν μέλη στο σύλλογο. Με ρώτησε που μπορεί να μάθει πληροφορίες για το σύλλογο αποφοίτων και τότε συνειδητοποίησα ότι μετά από 15 μέρες περίπου από τις εκλογες δεν υπάρχει κάτι ένα blog (μισή ώρα δουλειά για να στηθεί) που να λέει όλα αυτά τα χρήσιμα και απαραίτητα.

Νομίζω ότι το πιάσατε το υπονοούμενο. Κάτι πρέπει να αλλάξει για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι ότι κάτι έγινε, αλλιώς πάλι κανείς δεν θα καταλάβει την μεταβολή στη κατάσταση στο Σύλλογο. Είναι γνωστό ότι έχω κάποιες εμμονές, δεν χρειάζεται να το λέω συνέχεια.

Να που ακόμα υπάρχουν ευκαιρείες.

Έτσι η μαθήτρια της Β΄λυκείου Ισαβέλλα Κούστα βραβεύτηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό της Ισπανικής Κυβέρνησης σε όσους μαθητές γνωρίζουν Ισπανικά. Μια θέση αντιστοιχούσε στην Ελλάδα και την κέρδισε η Ισαβέλλα. Έτσι για 45 μέρες φέτος το καλοκαίρι θα βρεθεί στην Ισπανία αλλά και στο Μεξικο (!!!!) φιλοξενούμενη της Ισπανικής Κυβέρνησης μαζι με άλλους 149 μαθητές από όλο το Κόσμο. Το πρόγραμμα σκοπό έχει να αναπαραστίσει το ταξίδι ενός από τους εξερευνητές του 1500. Σίγουρα εμπειρία ζωής. Τι αλλο να πούμε εκτός από συγχαρητήρια και να περάσει καλά, να δεί και να μάθει πράγματα που εμείς μόνο να διαβάσουμε μπορούμε. Να έχει πάντα επιτυχίες και να μας φέρει πλήρες ρεπορτάζ φυσικά όταν γυρίσει.

Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα αύριο.(7577)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οκ. Περασαν 15 ημέρες και δεν έχουν γίνει κάποια πράγματα, ή ακόμα και αν έχουν γίνει δεν τα μάθαμε. Δεν είναι και εύκολο όμως να αναστήσεις έναν... ελέφαντα που κοιμόταν τα τελευταία 15 χρόνια. Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει κάτι, αλλά δίνω λίγο χρόνο ακόμα στο νέο ΔΣ. Και περιμένω οδηγίες για το πώς θα μπορέσω να γίνω μέλος.
ΜANU

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ