Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

29 Δεκεμβρίου 2006

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ !

Τελικά είναι περίεργο πόσο εύκολα μπορείς να αποκτήσεις εξάρτηση από ορισμένα πράγματα. Από εκεί που το ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι εργαλείο γίνεται ανάγκη και αισθάνεσαι κάπως όταν δεν το έχεις. Θεωρούσα ότι ήταν λογικό μόλις γυρίσω να ανοίξω τον υπολογιστή και να δω τα mail και το blog. Να γράψω τα κείμενα μου και να μπω στο MSN να «μιλήσω» με αγαπημένα πρόσωπα. Τώρα μετά από μια εβδομάδα πανικού και έλλειψης πιο ψύχραιμα πια μπορώ να δω τα λάθη. Πιο καλά είναι να παίρνεις κανένα τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα να βρίσκεσαι και να μιλάς με αυτούς που θέλεις. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα με τα οποία μπορείς να περάσεις την ώρα σου.

Πότε τώρα θα είμαι σε πλήρη «εξάρτηση» και έτοιμος να συνεχίσω; Μάλλον σε καμία 15αριά μέρες και να δούμε! Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει. Και φυσικά πάντα φταίει ο άλλος. (Εδώ ο ΟΤΕ). Τέλος πάντων τη πάτησα. Τώρα χρησιμοποιώ μια dial up σύνδεση ευγενική προσφορά μια καλής φίλης, έτσι για να μου θυμίζει την ταπεινότητα και τη μετριοφροσύνη. Περιττό να πω ότι όλα αυτά μου φαίνονται ότι διαρκούν αιώνες.

Σταματάω λοιπόν εδώ και θέλω να ευχηθώ σε όλους σας ό,τι καλύτερο για το 2007. Φυσικά από το μέτωπο του σχολείου είμαστε σε ύφεση. Όμως για μια ακόμα φορά θυμίζω σε όλους τις 13 του Γενάρη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθείτε πρώτα απ’ όλα αλλά και να πάρετε μέρος στην ανασύσταση του Συλλόγου. Για πολλοστή φορά θα πω ότι η παρουσία σας είναι σημαντική. Μη φοβηθείτε να «κατεβείτε» στις εκλογές και να διεκδικήσετε τη ψήφο των συμμαθητών σας και όχι μόνο. Ένα αντιπροσωπευτικό ΔΣ με μέλη από πολλά έτη μόνο καλό μπορεί να φέρει στο Σύλλογο. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε το ΣΥΛΛΟΓΟΣ στην αριστερή στήλη του blog και γράψτε στο σύλλογο ζητώντας λεπτομέρειες και ημερομηνίες.

Μακάρι το 2007 να είναι γεμάτο υγεία και επιτυχίες (σε κάθε μέτωπο). Τα λέμε όποτε μπορέσω. Ελπίζω σύντομα. (5909)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2007!

quartier libre είπε...

Χρόνια πολλά και καλά, Μάνο.
Με υγεία το 2007. Δημιουργικό.
Θα έχουμε (μάλλον) πολλή δουλειά...

Όσον αφορά στην internetoεξάρτηση, την πρώτη φορά που την πιστοποίησα στον εαυτό μου - πρόσφατα -, ΜΕ ΕΒΑΛΑ ΤΙΜΩΡΙΑ δυό μέρες, να μην πλησιάσω...
Ε, εντάξει... το κατάφερα, μιάμιση μέρα... (smile)

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ