Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

12 Δεκεμβρίου 2006

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!

Σήμερα είπα να ξεκινήσω με αυθυποβολή. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να είμαι και καλύτερα αλλά είμαι καλά.

Να δούμε γιατί.

Πρώτα απ΄όλα το blog έχει μια επισκεψιμότητα περίπου 140 ατόμων την ημέρα. Γιατί τόση καούρα. Μα είναι φανερό. Όσο πιο πολλοί επισκέπτεστε το blog τόσο πιο κοντά έρχεστε στο σχολείο. Και αυτό είναι πολύ ωραίο. Μετά από πιο ψύχραιμη σκέψη μου άρεσε πολύ στο μπαζαρ που βρέθηκαν τόσοι απόφοιτοι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια συνεργασία.

Ο Δημήτρης Σουσούδης σε συνεργασία με την κυρία Σιάκκα που κάνει τη Πληροφορική θα κάνει μια παρουσίαση στους μαθητές της Α΄Λυκείου τις πρακτικές εφαρμογές της πληροφορικής. Είναι μια πολύ καλή κίνηση και γενικότερα μιλώντας δεν ξέρω ποιοι και πόσοι από εσας θα ενδιαφέρονταν σε μαι μορφή σεμιναρίου ή παρουσίασης να πουν στους μαθητές μας πράγματα για τη δουλειά τους. Για παράδειγμα στο μάθημα της Τεχνολογίας Επικοινωνιών που κάνω στη Β' Λυκείου, έχει αναφορές στα τηλέφωνα και το τρόπο λειτουργίας τους, έχει αναφορές στη τηλεόραση, έχει αναφορές στο ραδιόφωνο. Άρα όσοι δουλέυουν σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, όσοι είναι σκηνοθέτες ή εικονολήπτες, όσοι ασχολούνται με το ραδιόφωνο θα μπορούσαν να παρουσιάσουν στους μαθητές στοιχεία από τη δουλειά τους. Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί που βρίσκονται σε αυτούς τους τομείς. Επίσης ξέρω αρκετούς που έχουν σπουδάσει πολυμέσα καιπαραγωγή ταινιών. Δεν κάνω προσωπικές προσκλήσεις γιατί δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση, και είναι κάτι που θα πρέπει να το θέλεις. Σίγουρα θα έδινε μια άλλη διάσταση στο μάθημα. (ΑΑΑΑΧΧΧΧ! τι κινητήρια δύναμη είναι η ζήλια!. Γιατί η Κλαίρη και όχι και εγώ.) Σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλα θέματα και ειδικότητες που θα μπορούσαν να ακουστούν πράγματα. Σε μαθήματα επιλογής όπως, αστρονομία, ιστορία τέχνης, ψυχολογία και άλλα θα μπορούσαν να δωθούν παραπάνω πληροφορίες στους μαθητές. Λοιπόν περιμένω τις προτάσεις σας.

Θυμίζω ότι επίκειται και η ημερίδα του ΣΕΠ κάπου περί τα τέλη του Απριλίου. (Αυτό γίνεται επειδή το Πάσχα είναι νωρίς φέτος). Οι προπέρσινες συμμετοχές αναφέρονται στην ημερίδα με ευχαριστες αναμνήσεις. Έχω ήδη μαζέψει αρκετές κάρτες αποφοίτων αλλά για μια ακόμα φορά θυμίζω ότι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε καινούργιους εισηγητές. Μη παρεξηγηθείτε λοιπόν αλλά θέλουμε να σας δούμε όλους. Αυτο θα καθορισθεί και από τους μαθητές που με ερωτηματολόγια θα μας κατευθύνουν ως προς τα επαγγέλματα, που τους ενδιαφέρουν. Θα σας κρατάω ενήμερους.

Πρόσκληση

Αφιέρωμα στον Β. Α. Μότσαρτ.

Οι μαθητές του L.F.H και η κα. Κούβακα υποδέχονται τα Χριστούγεννα και σας καλούν σε μία μουσική εκδήλωση- αφιέρωμα στην προσωπικότητα και το έργο του μεγάλου δημιουργού, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο hall της

Σχολής μας.


Βλέπετε την πρόσκληση για τη μουσική βραδιά που θα γίνει τη Παρασκευή. Δυστυχώς ο χειριστής των ηλεκτρονικών συσκευών - ο γιός μου - είναι κλινήρης με πυρετό περί τους 39 βαθμούς άρα το βλέπω χλωμό να είνα παρών. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον με βλέπω στη καρέκλα του χειριστή. Εσείς όμως μπορείτε κάλλιστα να είστε στις καρέκλες του κοινού. Για αυτό να έρθετε έγκαιρα και να πιάσετε μια καλή θέση. Εγώ σας υπόσχομαι μια "πολυμεσική πανδαισία", η κ. Ενγκελμαν μια "χορευτική πανδαισία", η κ. Κούβακα μια "μουσική πανδαισία" και η κ. Γεωργίου μια "συντονιστική πανδαισία". Άρα θα είναι μια βραδιά πανδαισία. Γιατι να φύγει έτσι και να τη χάσετε! Και φυσικά θα το πείτε και στους φίλους σας.

Μη ξεχνάτε και το Σάββατο να παρτιαστούμε όλοι μαζί. (Καλά εντελώς party animal έχω γίνει.Δενμε αναγνωρίζω πια!!!!)

Λοιπόν κλείνω εδώ. Over and out!(4871)

1 σχόλιο:

panagis είπε...

Δεν πειράζει καθόλου!Χρειάζεται που και που να το ρίχνετε και λίγο έξω

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ