Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

17 Δεκεμβρίου 2006

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!

Εγινε και αυτό. Αυτό είναι το 101 σημείωμα από ιδρύσεως blog. Ο επόμενος στόχος το 1000. Σε καμιά τετραετία καλά να είμαστε.

Έγινε και το άλλο. Ποιο;

Μα το πάρτι του ΕΛΕΦΑΣ. Ωραίος χώρος (για το καλοκαίρι) Κρύο πολύ χθες. Η θερμαινόμενη πισίνα δίπλα να αχνίζει έδινε μια άλλη αίσθηση έτσι όπως ήταν κατάφωτη μέσα στα δέντρα.
Η μουσική καλή και Άγιοι Βασίληδες. Πολλοί Άγιοι Βασίληδες. Όλο το staff ήταν με στολή Αγίου Βασίλη.

Ο κόσμος δεν ήταν πολύς. Τουλάχιστον δεν ήταν όσοι είχαν πει ότι θα έρθουν, από ότι κατάλαβα.

Ισως ήταν καλύτερα έτσι με την έννοια ότι αρκετοί μιλήσαν μεταξύ τους και γνωρίστηκαν. η αίσθηση που είχα είναι ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν απόφοιτοι. Και αυτό ήταν καλό. Βεβαια καλό είναι να υπάρξει ένας προβληματισμός όσον αφορά το είδος των εκδηλώσεων. Δηλαδή σκέφτομαι μήπως η μειωμένη προσέλευση δείχνει ένα κορεσμό σε αυτό το είδος των εκδηλώσεων. Μήπως το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2007 μεταξύ πίτας και Εκλογών θα έπρεπε να γίνει και μια συζήτηση - έρευνα - σφυγμομέτρηση για το τι θα ήθελαν οι απόφοιτοι σαν εκδηλώσεις του συλλόγου. Κάτι τέτοιο πιθανότατα θα έδινε μια νέα ώθηση στις εκδηλώσεις.

Για να δούμε τι φωτό έχουμε. Πρώτα απ' όλα ο Παναγής μου έστειλε 4 φωτό που είμαι κα εγώ και τον ευχαριστώ. Θα βρω μια δυο καλές και θα τις ανεβάσω. Δυστυχώς η φωτογράφιση με το κινητό σε τετοιες αντίξοες συνθήκες δεν θα μπορούσε να δώσει μια αξιοπρεπή φωτό. Όμως το ύφος των κοριτσιών που αποχωρεί, δείχνει ότι περάσανε καλά. Από αριστερά ξεκινώντας, η Άννα, η Εβελίνα, η Ηρώ, η Εύα και η Μαρίζα όλες από το 2002. Και μια φωτό από αυτές που μου έστειλε ο Παναγής.


Σε αυτή είμαι μαζί με την Ειρήνη και την Κωνσταντίνα από το 2001. Έξω από το αναψυκτήριο, παίζοντας τους θαρραλέους, λόγω κρύο, για να δικαιολογήσουμε και τη καπαρτίνα της Κωνσταντίνας.

Αυτά για σήμερα. Έρχονται γιορτές. Ελπίζω να έχετε ψάξει τα δώρα σας. Σημασία δεν έχει το κόστος αλλά να ψάξετε κάτι δικό σας που να είναι προσεγμενο και μελετημένο για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να το χαρίσετε. Οι στιγμές είναι μοναδικές. Γιαυτό φροντίστε να τις χαρείτε με δικούς σας ανθρώπους.

Μέχρι τον επόμενο γύρο να είστε καλά. (5254)

3 σχόλια:

quartier libre είπε...

Μπράβο για την ατομική και τη συλλογική προσπάθεια.
Μονάχα όταν είμαστε δίπλα τους σε όλα, στα καλά και στα ζόρια, μονάχα τότε μπορούμε να τα επηρεάζουμε...

η Άννα, η Εβελίνα, η Ηρώ, η Εύα και η Μαρίζα.
Δεν πειράζει που η φωτό είναι σκούρα. Τις καμαρώνουμε!

να στε όλοι καλά.

panagis είπε...

Πολύ ωραίο το πάρτυ, πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά λίγος κόσμος!Περιμέναμε παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν ήρθανε όσοι περιμέναμε!Ελπίζω να έχουμε περισσότερο κόσμο στις εκλογές του συλλόγου

panagis είπε...

Και ένα απόσπασμα από την αναφορά που θα διαβάσετε στην προβό:

Elefas Party 16-12-2006


Το Σάββατο 16-12 έγινε στο cafe-bar Campai (στο Γουδί) το πολυαναμενόμενο πάρτυ του Ελέφα. Περίπου 150 άτομα απ’όλες σχεδόν τις χρονιές, ανάμεσά τους και ο υπογράφων (Panagis) παραβρεθήκανε στην εκδήλωση αυτή. Οι ετοιμασίες για το πάρτυ είχαν ξεκινήσει αρκετές ώρες νωρίτερα. Κατά τις 1 το μεσημέρι οι Anagno, Panagis και IliasZ πήγαν να επιθεωρήσουν τον χώρο και να συνδέσουν τα μηχανήματα. Αφού τελείωσαν, ανανέωσαν το ραντεβού για τις 11μμ.

Στις 10:30 ο υπογράφων έφτασε στο μαγαζί όπου ήταν ήδη ο Makis Z και ο Manu καθώς και οι συναπόφοιτοί μου (1999) Antonopoulos N. και Emmanouil D. Κατά τις 11μμ έσκασε μύτη ο Ηλίας Ζ. με κάτι τσάντες οι οποίες περιείχαν στολές άγιου Βασίλη έτσι ώστε να ξεχωρίζουμε από τους άλλους καλεσμένους. Το τι δούλεμα έπεσε δεν περιγράφεται!Πάντως προσωπικά το διασκέδασα πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα η όλη φάση. Μετά την είσοδο ο Mr Sousoudis είχε αναλάβει το κέρασμα ζεστού κόκκινου κρασιού το οποίο μάλλον αποδείχτηκε πολύ λίγο για την περίσταση.

Ο πολύς κόσμος άρχισε να έρχεται μετα τις 12:30. Από συναπόφοιτούς μου πέρα από τους Αντωνόπουλο Ν και Εμμανουήλ Δ ήταν και οι Δελαγραμμάτικας Θοδ., Κεδίκογλου Κατ. και Χανδακάς Φοίβος. Επίσης ήταν αρκετοί από την τάξη του 2002 οι οποίοι φάνηκαν να απολαμβάνουν πολύ το όλο κλίμα.

Στα decks έπαιζαν τραγούδια από την εποχή των 80’s ενώ από τον προτζέκτορα προβαλλόντουσαν κινούμενα σχέδια ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα προβαλλόταν οι επικείμενες εκλογές της 13ης Γενάρη 2007.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ