Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

05 Δεκεμβρίου 2006

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.

Σήμερα γίνανε πολλές ανατροπές. Πρώτα απ' όλα ΔΕΝ έγινε ο αγώνας μπασκετ. Ετσι έμεινα με τσάμπα προπόνηση και τα αθλητικά στα πόδια. Τι να κάνουμε. Νομίζω ότι γλύτωσα τον διασυρμό.

Αλλλλλλαααα! έγινε αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του προσωπικού της Σχολής και των μαθητών. Δεν ξέρω το αποτέλεσμα αλλά ο υποδιευθυντής της Σχολής όπως αποδεικνύεται και από τις σχετικές φωτό, έπαιξε στον αγώνα. Και ομολογώ ότι το θεώρησα πρό(σ)κληση. Και γιατί να μη παίζει μπάλλα ο υποδιευθυντής του Λυκείου! Κατόπιν ωρίμου σκέψεως λοιπόν προέβην σε δημόσια δήλωση - διαμαρτυρία όπου έθεσα εαυτόν στη διάθεση του coach για τον επόμενο αγώνα. Μου υποσχέθηκε το Νο 10 αλλά νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη θέση για μένα στο γήπεδο. Νομίζω ότι το Νο 2,3άντε 4 είναι τα καλύτερα νούμερα. Δηλαδή η θέση μου είναι στην άμυνα, όπου δεν θα επιτρέψω να περάσει κανείς. Θα κανονίσω δηλαδή να τους τρομοκρατήσω όλους. Τα έχουμε ξαναπει αυτά. Να δούμε μερικές φωτό από τον αγώνα.
Στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την ομάδα των "μεγάλων" από το προσωπικό της σχολής. Έτσι κάτω από τα γκολποστ βρίσκεται ο κ. Γιώργος Λαγός (παλαιότερα surveillant και τώρα υπεύθυνος στο CDI). Αριστερά στο κάθετο δοκάρι είναι ο κ. Ανδρέας Κοντογιάννης (μαθηματικός).


Στη δεύτερη φωτό οι μεγάλοιμε μπλε φανελλάκι, είναι Από αριστερά ο κ. Νίκος Λεβαντίνος (σταθερά surveillant), σε πρώτο πλάνο λίγο πιο δεξιά ο κ. Καρβέλλο (μαθηματικός στο Γαλλικό). Ο κ. Γεωργαντάς μπροστά από το τέρμα και μπροστά του γάλλος συνάδελφος που δεν ξέρω το όνομά του.


Στη τρίτη φωτό ο κ . Νίκος Λεβαντίνος






Στη τέταρτη φωτό ο κ. Ceylan και στο βάθος ο κ. Γεωργαντάς.






Στη πέμπτη και τελευταία εικόνα φαίνονται σε πρώτο πλάνο ο κ. Καρβέλλο και στο κέντρο της φωτό ο κ. Ψαρός (μαθηματικός).


Σήμερα επισκεφτηκε το σχολείο ο Δημήτρης Σουσούδης ο οποίος μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις με το σύλλογο και από τη μια μας άρεσε το γεγονός ότι έχουν μαζευτεί πολλές πληροφορίες για τους απόφοιτους της σχολής. Από την άλλη όμως εξέφρασε το παράπονο ότι κάποιοι από τα παιδιά που είχαν δηλώσει ότι θα μάζευαν πληροφορίες για τους συμμαθητές τους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν με αποτέλεσμα κάποιες χρονιές να μείνουν πίσω.

Επίσης μας επισκέφτηκε ο Βασίλης Τοπίδης, ο οποίος μας έφερα πολύ καλά νέα για την αδελφή του τη Σάντυ. Από τη μια ότι παντρεύτηκε και από την άλλη ότι πήρε μια θέση καθηγήτριας στην Ελβετία και ξενιτεύτηκε. Και για τα δυο σαφώς τις καλύτερες ευχές μας για ό,τι καλύτερο.

Σήμερα για πολύ ώρα άκουγα μουσική. Σκέφτομαι το Σάββατο να διώξω τον γιόκα μου για κανένα δίωρο και να παίξω dJ. Τρέμετε. Φανταστείτε τι έχει να γίνει. Σκοπός μου είναι να πλημμυρίσω τον χώρο με αναμνήσεις από το 60 και μετά. Είναι σαφές ότι αυτό το πρόγραμμα θα είναι αφιερωμένο στους γονείς, μια και οι περισσότεροι πλέονέχουν την ηλικία μου και τα τραγούδια αυτά τους φέρνουν τις ίδιες μνήμες. Μη ξεχνάτε το Σάββατο να έχετε αρκετό χρόνο για κουβεντούλα.

Προς το παρόν σας αφήνω. Μη ξεχνατε τις γιορτές. Αύριο έχουμε αρκετούς Νίκους και ίσως δεν γράψω. Να είστε όλοι καλά. (4223)

2 σχόλια:

iliana είπε...

exw mia aporia!! apo ti xronia mou (apofoitoi 98), exei analavei kaneis na enimerosei gia to bazar kai to party? me opoion exo milisei den exei idea gia kanena apo ta 2 events... kai an exei analavei kapoios poios einai aftos? iliana

MANALISS είπε...

Καλά θα στείλω ομαδική αποστολή σε 10 λεπτά.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ