Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

07 Δεκεμβρίου 2006

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!

Σήμερα τα πράγματα είναι πιο ήρεμα. Δενέχουμε καμιά γιορτή και έτσι έχω το χρόνο να σας θυμίσω ορισμένα πράγματα.
Έτσι θυμίζω ότι μεθαύριο το Σάββατο θα έχουμε το bazar και φυσικά είστε προσκεκλημένοι και καλοδεχούμενοι. Το bazar επανήλθε πέρυσι μετά από μια διακοπή περίπου 5 ετών. Η πρώτη προσπάθεια θα μπορούσαμε να πουμε ότι ήταν καλή. Η δεύτερη θα δείξει αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη.
Η προσπάθεια είναιμεγάλη και η οργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης είναι πολύπλοκη και πολυσύνθετη. Γιαυτό και ταπροβλήματα που εμφανίζονται είναι πολλά και συνήθως απαιτούν άμεση λύση.
Θα είμαστε όλοι εκεί. Και ο ΕΛΕΦΑΣ φυσικά αλλά και ο Σύλλογς των αποφοίτων για ενημέρωση γνωριμία και κυρίως επικοινωνία.
Θυμίζω ότι οι ώρες προσέλευσης είναι από 10 το πρωί μέχρι και τις 6. Τα λέμε στο bazar.

Ο Μότσαρτ προχωράει αλλά υπάρχει δυσκολία λίγο στην οργάνωση. Συνήθως είμαστε της τελευταίας στιγμης και αυτό είναι κακό. Θα δείξει. Πάντως όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες τόσο περισσότερο δυσκολεύει το πράγμα.

Οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα προχωράνε αλλα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα γίνει.Σίγουρα τη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα έχουμε κάποιες εκδηλώσεις αλλά ακόμα δεν ξέρουμε.

Τέλος στις 13 του Γενάρη του 2007 στο σχολείο στο χωλ ο σύλλογος των αποφοίτων θα κόψει για πρώτη φορά τη Βασιλόπιτα του ΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ταυτόχρονα θα γίνουνε ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Αν σκεφτόσασταν να έρθετε απλά τώρα έχετε ένα παραπάνω λόγο. Τώρα πρέπει να έρθετε. Για να πάρετε μέρος στην ενεργοποίηση επανίδρυση του συλλόγου.Για να μπορέσει το ΔΣ που θα βγεί από αυτή τη διαδικασία να αντιπροσωπεύει όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς και κατά συνέπεια να έχει περισσότερη ισχύ. Ο καθένας από εσας πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το θέμα του συλλόγου και των δυνατοτήτων του. Στο τέταρτο newsletter που θα φύγει σε καμια βδομάδα, θα υπάρχουν πιστεύω περισσότερες πληροφορίες. Σίγουρα το blog θα παραμένει η πρώτη επιλογή σας για ενημέρωση και επικονωνία όπως και το site του ΕΛΕΦΑΣ. Για μια ακόμα φορά σας θυμίζω ότι το link ΣΥΛΛΟΓΟΣ είναι το e-mail του Συλλόγου Αποφοίτων για επικοινωνία. Αξιοποιείστε τις δυνατότητες που σας δίνονται. Στο τέλος κάθε ενημέρωσης στο blog υπάρχει ένα "γραμμα". Αν το "πατήσετε" θα μπορέσετε να στείλετε το κείμενο όπου εσείς θέλετε. Καντε το. Διαδώστε την ύπαρξη του blog στους παλιούς συμμαθητές σας που βρίσκονται στο mail list σας.Παροτρύνετε τους να πάρουν μέρος σε αυτή τη διαδικασία. Από τα ομορφότερα πράγματα που υπάρχουν είναι το να παίρνεις ενα mail απο κάποιο παλιό σου μαθητή που να σου θυμίζει τόσα πράγματα. Προσπαθείστε ο καθένας από εσας να το πει σε τουλάχιστον 5 άτομα. Αν ο εριθμος των 100 επισκέψεων ανα ημέρα γίνει 500 τότε σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Έβγαλα πάλι το άχτι μου και τα "βίτσια" μου για να υπάρξει σύλλογος αποφοίτων.Νομίζω λοιπόν ότι μπορώ να σταματήσω για σήμερα. Ένα θέμα που θα προσπαθήσω να "αναπτύξω" καιθέλω και τη γνώμη σας και τις μνήμες σας είναι η αποφοίτηση και το που πρέπει να γίνεται. Αλλά αυτό άλλη μέρα. Για τώρα καληνύχτα. (4391)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ