Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

15 Δεκεμβρίου 2006

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ !

Όπως πάντα άλλωστε. Να δούμε όμως γιατί.

Πρώτα απ'ολα ξεπεράσαμε κατά πολύ τα 5000 "χτυπήματα" στο blog. Αυτό δείχνει ότι έχω ένα σταθερό "κοινό" και ότι ενδιαφέρεστε. Από την άλλη με κάνει να αισθάνομαι ενοχές όποτε δεν γράφω. Αισθάνομαι σαν να σας εγκαταλείπω. Και αισθάνομαι χειρότερα όταν βλέπω να ανεβαίνουν τα νούμερα γιατί καταλαβαίνω ότι μπαίνετε στο blog και δεν βλέπετε καινούργια πράγματα.

Στη συνέχεια έρχεται η σημερινή εκδήλωση στο σχολείο. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το χωλ είχε γεμίσει και είχαμε και όρθιους. Αυτό σημαίνει περίπου 300 + άτομα. Η εκδήλωση πήγε πάρα πολύ καλά και τα παιδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε επιδοση στο τραγούδι και τη μουσική. Ήταν όντως πανδαισία. Εγώ από το άγχος μου μη τύχει τίποτα ξεσήκωσα τον desktop και έκανα μετακόμιση. Πήρα και τα ηχεία με το subwoofer για ενίσχυση αν και νομίζω ότι τσάμπα τα πήρα. Εκεί γύρω τα μπάσσα ήταν δυνατά αλλά μονο εκεί γύρω.

Έγινε και ένα περιστατικό που δείχνει ορισμένα πράγματα. Μια μαθήτρια ενώ σε όλες τις πρόβες έπαιζε ένα κομμάτι μισό μισό με μια συμμαθήτρια της, σήμερα δήλωσε ότι δεν θα παίξει γιατί δεν ρισκάρει μαι λάθος εκτέλεση της συμμαθήτριας της που θα άφηνε άσχημες εντυπώσεις. Και το δήλωσεσήμερα στις 6 το απόγευμα όταν η εκδήλωσαη ξεκινούσε στις 7 το απόγευμα. Απλά η εκδήλωση έγινε και ακούστηκε το μισό κομμάτι η δε μαθήτρια αποκλείστηκε από κάθε άλλη μουσική εκδήλωση. Όμως σκεφτομαι, δεν υπήρχε μπαμπας - μαμα να εξηγήσει σε αυτό το παιδί την έννοια της ευθύνης, στο σεβασμό στην εργασία των άλλων και την έννοια της αξιοπιστίας και της υπευθυνότητας. Καλά τα παιδί. Φοβήθηκε τη σύγκριση. Οι γονείς όμως; Δεν ξέρω. Σαν υπεύθυνος τμήματος θα τη καλέσω όχι για παρατήρηση αλλά για να της εξηγήσω αυτά τα πράγματα.

Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν άριστοι με αποτέλεσμα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αυριο έχει πάρτι. Σήμερα δεν ήρθαν πολλοι απόφοιτοι στο σχολείο αλλά όσοιήρθαν μάλλον το ευχαριστήθηκαν. Και έφεραν πρόσκληση για το συλλογο των καθηγητών στο πάρτι. Μα με συγχωρείτε. Παρασκευή βράδυ δενμπορείς να καλέσεις σε πάρτι Σάββατο. Το σχολείο είναι κλειστό. Οι καθηγητές λείπουν. Σας το έχω πει αρκετές φορές ήδη. Μία ακόμη. Το προσωπικό της Σχολής έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότεροι είναι σχεδόν συνομήλικοι σας (με τη σειρά 92-93-94). Αρα πρέπει να γίνει προπαγάνδα για να σας γνωρίσουν και να έρθουν στο πάρτι. Από την άλλη αυτοί που σας γνωρίζουν δεν πάνε πια στα πάρτι. Καλά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ονόματα δεν λέμε αλλά θα σας δώ αύριο.

Για να σας γνωρίζει και ο σύλλογος των καθηγητών, ελάτε να τους καλέσετε στη κοπή της πίτας. Να βρεθείτε, να μιλήσετε να σας γνωρίσουν. Μετά τα πάρτι. Αφού είναι συνομίληκοι σας σχεδόν θα μπορούσαν να έρθουν και στα πάρτι του ΕΛΕΦΑΣ. Και μια και το συζητάμε ο σύλλογος των καθηγητών έχει δυο "κεφαλές". Την κ. Αλιβέρτη για το Γυμνάσιο και τη κ. Χριστοπούλου για το Λύκειο. Άρα διπλές προσκλήσεις. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πολλοί καθηγητές είναι ταυτόχρονα και στους δυο συλλόγους παρόλα αυτά πρέπει να ενημερώνονται και οι δύο διευθύντριες. Τα λέω έτσι ανοικτά γιατί καλό είναι να συνηθίζετε σε ιεραρχίες - δεοντολογίες για να μη κάνετε λάθη.

Ένα άλλο θέμα που εμφανίστηκε προχθές. Απόφοιτος με ειδικότητα στις τηλεπικοινωνίες ψάχνει για δουλειά. Να στείλω κανένα βιογραφικό; Αν ναι που; Επιμένω ότι πρέπει να αρχίσετε σιγά σιγά να οργανώνεστε. Να κάνω τώρα μεταφορά των φωτογραφιών απότο κινητό μου να δώ αν έχει καμία καλή για ανέβασμα. Μισό λεπτό.

Λοιπόν κάτι βρέθηκε. Είναι γενικές απόψεις από κόσμο, τη χορωδία και το χώρο γενικά. Όμως δυστυχώς είχε χαμηλό φωτισμο και ο "κόκκος" σε κάθε φωτογραφία είναι πολύ έντονος.







Κλείνω εδώ για σήμερα. Θα προσπαθήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να φύγει το newsletter να και δεν ξέρω άν θα προλάβω. Κατά τα φαινόμενα θα δω πολλούς από εσας αυριο. Μέχρι τότε να είστε καλά.(5125 - το 10.000 είναι τώρα ο στόχος)

1 σχόλιο:

panagis είπε...

Να μην έχετε καθόλου ενοχές αν δεν γράφετε!Άνθρωπος είστε ανάγκες έχετε,δεν νομίζω να παρεξηγηθεί κάποιος αν δε γράφετε!Τα λέμε αύριο στο πάρτυ.Παναγής Μακρής

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ