Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

04 Δεκεμβρίου 2006

ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Μελετείστε προς το παρόν τη πρόσκληση και το κείμενο το βράδυ.

Βράδιασε λοιπόν και πρέπει να πω τα νέα.

Ξεκινάμε λοιπόν από αυτά που είδατε ήδη.

Το Σάββατο που μας έρχεται στις 9 του Δεκέμβρη και από τις 10 το πρωί (χλωμό το βλέπω, αλλά πρέπει να πω όλες τις ώρες), μέχρι τις 6 το απόγευμα θα γινει στο σχολείο το bazar για τα Χριστούγεννα. Νομίζω δεν μπορούσε να το πει κανείς καλύτερα από "την οθόνη του μόνιτορ" στη πρόσκληση.Ελάτε να βρεθείτε και να βρεθούμε. Να τα πείτε και να τα πούμε. Να γνωριστείτε και να σας γνωρίσω στους νέους καθηγητές. Μέσα στο πανικό όλο και κάπου θα βρούμε χρόνο να ανταλλάξουε μια κουβέντα.
Οι απόφοιτοι - δηλαδή εσείς - θα έχετε "επίσημο τραπέζι" όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις με το σύλλογο.
Υπάρχουν και άλλα. Ο γιόκας μου ο Παναγιώτης θα έχει τη μουσική επιμέλεια της ημέρας.Άρα όσοι θυμούνται ένα μωρό να τρέχει στο σαλόνι κάπου το 92,93 κλπ, αρκει να κοιτάξουν εκεί που βάζουν τη μουσική και θα δουν πως έγινε. Αν δείτε εμένα μη ξαφνιαστείτε γιατί σκοπεύω να βάλω και εγώ για καμιά-δυο ώρες μουσική για τους γονείς. Δηλαδή άτομα της ηλικίας μου. Ο Παναγιώτης θα έχει όλο το πρόγραμμα πάνω του.

Την άλλη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα γίνει η βραδιά για τονΜότσαρτ.Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς. Μένει να δούμε τηνκατάληξη. Ελάτε να τη δούμε μαζί. Μ΄΄ολις μάθω ώρα θα σας πω.

Το άλλο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα έχουμε το πάρτυ του ΕΛΕΦΑΣ. Ώς συνήθως με πολύ μουσική, κέφι και βαβούρα (ρε μπας και γερνάω), ο ΕΛΕΦΑΣ σκοπεύει να μαζέψει όλο το κόσμο πάλι. Μη νομίζετε ότι αυτα τα πάρτι έχουν σκοπό το κέρδος. Μονίμως μέσα είναι ΑΛΛΛΛΛΑΑ βρίσκονται όλοι μαζί, χορεύουν και διασκεδάζουν σαν μια μεγάλη παρέα που είναι. Αν θέλετε και εσεις να βρεθείτε σε αυτή τη μεγάλη παρέα ακολουθείστε το χαρτη. Η σχέση Μαρτη με Σαρακοστή που έχω με αυτά σημαίνει ότι εκτός απροοπτου θα είμαι εκεί.

Τη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου γίνεται ο χορός των τελειοφοίτων (ένας από τους πολλούς) Εϊναι Πέμπτη γιατί Πέμπτη κλείνει το σχολείο. Αν θέλετε να ενισχύσετε κοπιάστε. Όσοι μπορούν βέβαια "Πεμπτιάτικα".

Και πάμε στην είδηση: Σας αφορά όλους και είναι σημαντικότατη.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2007, θα γίνει η κοπή της πίτας για τους απόφοιτους. Μια μοναδική ευκαιρία για συζήτηση, γνωριμια και σύσφιξη των σχέσεων. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρόγραμα έχουν αλλά ξέρω ότι ζητήσανε την αίθουσα για τους απόφοιτους και ο Γενικός Διευθυντής είπε "ΝΑΙ". Άρα αδειάστε όλοι το Σάββατο αυτό και να είστε έτοιμοι για εξελίξεις. Ποιες θα είναι μόλις τις μάθω θα τις μάθετε. (Η Τατιάνα στριφογυρίζει στον ύπνο της).

"Ξανα επι του πιεστηρίου" : Μπορεί ο κ. Λιβανός να μη κατέβει στο γήπεδο λόγω ηλικίας (συγγνώμη τραυματισμού ήθελα να πω), αλλά κάποιοι άλλοι δέχονται την πρό(σ)κληση και θα έχει αγώνα αύριο. Τελικα μπορεί η προπόνηση μου να μη πήγε στράφι. Θα δω πως θα με βγαλει το γόνατο και τα κιλά μου και τα λέμε. Πάντως φωτογραφίες θα έχουμε και βίντεο. (4109)

2 σχόλια:

Bonefleshed-Admin είπε...

Κύριε Αλισαβάκη αντί να λέτε τέτοια πράγματα για τον Λιβανό, φροντίστε να βρείτε καμμία ελέυθερη μέρα, να μαζέψετε 5 καθγητητές και 'γω άλλους 5 φίλους να πάμε για κανα μπασκετάκι! Άκου κει..

MANALISS είπε...

Καλά πρόσεχε εσύ μη πάθεις. Η αλήθεια είναι πικρή αλλά μια.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ