Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

26 Φεβρουαρίου 2007

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΠΑΛΙ.

Σήμερα ανοίξαμε μετά από τις μικρές διακοπές. Λίγο μουδιασμένα η αλήθεια είναι αλλά μπήκαμε σε σειρά.

Σήμερα δεν είχαμε κάτι το εντυπωσιακό και η μέρα κύλισε ομαλά.

Για αύριο έχουμε μια ομιλία στα γαλλικά στο CDI από την κ. Walter. Θα τη παρακολουθήσουν οι μαθητές της Δ και Ε αλλά τα πρώτα τμήματα γαλλικών καθώς και τμήματα από το γαλλικό τομέα.

Επίσης για την Α΄λυκείου έχουμε μια παρουσίαση του Λυκείου ADRIATICA. Είναι ένα διεθνές λύκειο στη Τεργέστη το οποίο δίνει ΙΒ. Από πέρυσι η μοναδική μαθήτρια από την Ελλάδα είναι μαθήτρια μας (που έφυγε φυσικά μετά την Α' λυκείου). Είναι ένα διεθνές ευρωπαϊκό σχολείο και επιλέγονται μαθητές από τις χώρες της Ευρώπης που με υποτροφία παρακολουθούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η εικόνα του σχολείου αλλάζει πάλι. Τωρα σειρά έχει το μέσα. Το χωλ αν και φτιάχτηκε πρόσφατα (4 - 5 χρόνια πριν), ξηλώθηκε και μπαίνουν και εδώ τα ίδια πλακάκια με τα εξωτερικά. Προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα παλιά τετράγωνα γιατί είχαν διαφορετικά χρώματα και δίνανε μια άλλη αίσθηση. Τώρα θα γίνει όλο ομοιόμορφο (κατα πως φαίνεται) και μάλιστα χωρίς τα μαύρα κενά μεταξύ τους για να σπάει η μονοτονία. Επίσης βάλανε κάποια πλαίσια διάτρητα σε γκρί χρώμα προσπαθώντας να σπάσει η μονοτονία. Το πρόβλημα μου είναι ότι σήμερα ήδη με μια μέρα "χρήσης" έχουν βαθουλώματα από παιδιά που ακούμπησαν πάνω τους. Μάλλον μόνο για διακόσμηση κάνουν. Το καλό είναι ότι ο Γενικός Διευθυντής υποσχέθηκε ότι τον Απρίλιο που θα έχει τελειώσει θα έχει και μικροφωνική εγκατάσταση ενσωματωμένη, με μεγάφωνα ώστε ο χώρος να γίνεικατάλληλος για εκδηλώσεις. Αυτό είναι ένα παλιό πρόβλημα. Σε πάρα πολλές εκδηλώσεις χάνουμε από τα ηχητικά και τις μικροφωνικές. Βεβαια η όλη διαδικασία έχει αυξημένο κόστος που είναι μάλιστα διπλοπληρωμένο. Η υπόθεση θυμίζει τη Πλατεία Συνταγματος που κάθε χρόνο τη φτιάχνανε και την επόμενη χρονιά τη ξαναφτιάχνανε. Ιδωμεν.

Αυτά για σήμερα. Αυριο πάλι (9722).

powered by performancing firefox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ