Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

02 Φεβρουαρίου 2007

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα ιδιαίτερη αγωνία να φτάσει το Σαββατοκύριακο αυτό. Θα πάρω τα βουνά. Θα είμαι στο Αίγιο. Είχα μια κρυφή ελπίδα για καλές μέρες αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Έτσι δεν νομίζω να μπορέσω να κλαδέψω τις τριανταφυλλιές μου. Για να δω τι φωτογραφία θα βρω για σήμερα.



Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί απογευματάκι στα Γιάννενα και τη Λίμνη. Πρέπει να είναι γύρω στο 1982 άνοιξη. Τότε είχα τη Canon.

Έχουμε και κάποιες εξελίξεις στο blog. Απο σήμερα φιλοξενούμε τον Περικλή Γκούργκουλα και το site του. Όσοι επιθυμείτε φυσικά μπορείτε να "μπαίνετε" από το link που υπάρχει. Υπάρχει και ένα πρόβλημα με το εορτολόγιο. Έχει γεμίσει ερωτηματικά και δεν ξέρω γιατί. Αν και δεν πείραξα τίποτα ξαφνικά η κωδικοποίηση άλλαξε και δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει. Αν δεν διορθωθεί από τον κατασκευαστή του θα το αλλάξω. Ας το αφήσουμε 2-3 μέρες. Τελικά το άλλαξα. Νομίζω ότι μπορεί να μας εξυπηρετήσει σωστά αυτό το Εορτολόγιο αν και άχρωμο. Θα δω τι μπορώ να κάνω με το χρώμα.

Κατά τα άλλα ησυχία. Ολοκληρώθηκε η καταχώρηση της βαθμολογίας για το Λύκειο και από τη Δευτέρα θα έχουμε τον έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι όλα έχουν γίνει σωστά και κυρίως για τη Γ' λυκείου.

Αυτά τα ολίγα. Από Δευτέρα πάλι βλέπουμε. Καλό Σαββατοκύριακο. (8242)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ