Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

14 Φεβρουαρίου 2007

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΒΑΛΩ.

Ετσι δεν βάζω τίτλο. Δεν έχει και θέμα σήμερα. Απλά περιμένουμε αυριο να γίνει η σχολική γιορτή των αποκριών και τα μασκαρέματα και να κλείσουμε το σχολείο. Η αλήθεια είναι ότι αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα. Ο λόγος είναι ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Λυκείου να γίνει η γιορτή την 6 και 7 ώρα που τελειώνουν τα μαθήματα, αλλά τελικά θα γίνει 5 και 6 ώρα και την 7 ώρα να γίνει μαθημα!!!!. Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό αλλά σίγουρα οι συνάδελφοι που θα έχουν την τελευταία ώρα θα δεινοπαθήσουν. Δεν ξέρω αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο καιρός θα δείξει.

Αύριο θα έχουμε υλικό από τη γιορτή. Θα δούμε τι θα βρεθεί.

Προς το παρόν αυτά. Ας βρούμε κάτι καλό από τις φωτογραφίες.



Όχι δεν είναι μασκαρεμένος. Είναι ένα "σκωτσέζικο" Hammish. Ένα από τα αξιοθέατα που είδαμε και επισκεφτήκαμε στη Σκωτία. Για να μη λένε ότι δεν πήγαμε πουθενά όταν είμασταν στη Σκωτία πέρυσι.

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που δεν μου ευχήθηκε κανείς χρόνια πολλά. Κάθε χρόνο μου λένε χρόνια πολλα για να με πειράξουν. Τουλάχιστον Έτσι νομίζουν. Χε χε !!Φέτος όμως τίποτα. Τι να πω. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν καθημερινά και στις 14 Φλεβάρη απλά το δηλώνουν.

Αυτά τα πολύ λίγα. Καλό βράδυ. (8960)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kurie Alissabakh sas euxomai egw Xronia Polla gia shmera!!! Epishs kales apokries!!! Perimenoume fwto apth giorth!!!
Hrw

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ