Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

01 Φεβρουαρίου 2007

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Πάει και ο Γενάρης. Έφυγε με τα κρύα του και τα χιόνια του. Τώρα ήρθε ο Φλεβάρης και σιγά σιγά αρχίζει να μυρίζει άνοιξη. Έχουμε τρελλαθεί εντελώς και παραμιλάμε με αυτό το καιρό.

Η φωτογραφία της ημέρας είναι απο το νησάκι στα Γιάννενα. Η Λένα κάνει βόλτα στον περιφερειακό δρόμο, στο νησάκι που είναι στρωμένος με τα φύλλα από τα πλατάνια. Είναι Οκτώβρης του 1981 και η μηχανή είναι η Canon AT1. Το φιλμ είναι Agfapan 100.



Εσείς σβήσατε τα φώτα; Δυστυχώς σας παραπληροφόρησα γιατί με παραπληροφόρησαν. Η ώρα Γαλλίας ήταν 19:55 - 20:00 δηλαδή 20:55 - 21:00 και όχι στις επτά που απο λάθος έγραψα. Να προσέχετε τις μετατροπές των ωρών. Συγγνώμη αλλά την επόμενη φορά θα διασταυρώνω τις ειδήσεις πριν τις ανακοινώσω.

Σήμερα τα νέα είναι λίγα και από το σχολείο αποκλειστικά. Δεν έχουμε κάτι τι εξαιρετικό. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Η κ. Σκαφτούρου θα πάρει μέρος σε ένα συνέδριο των Φυσικών στη Κέρκυρα το τριήμερο 2-4 Μαρτίου 2007.

Η γ' γυμνασίου ετοιμάζει μια πολυθεματική εργασία πάνω στην Αίγινα. Πιστοί στις παραδόσεις από το 1992 με τις εργασίες έχουμε κάνει ένα μεγάλο πλήθος πολυθεματικών και διαθεματικών εργασιών. Ετσι και αυτή εξετάζει την Αίγινα από αρχαιολογικής απόψεως, από ιστορικής και τέλος από γεωγραφική αποψη. Τα παιδιά θα μάθουν να διερευνούν και να εξετάζουν και κυρίως να βγάζουν συμπεράσματα.

Η Γ' λυκείου προετοιμάζεται για την εκδρομή της.

Με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ έχω τρελλαθεί. Εκτός ότι κάθε μέρα κλείνει και ξανανοίγει μετά από κάποιες ώρες. Όμως όοοοοοοταν έρχεται είναι σφαίρα. Αυτή τη στιγμή μετράει στο μοντεμ download 5216 Kbps (!!!) upload 1056 Kbps (!!!). Η αλήθεια είναι ότι το φχαριστιέμαι όταν δουλεύει, αλλά μου τη δίνει όταν "ανοιγοκλείνει".

Σας το είπα ότι ήταν λίγα. (8170)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ