Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

05 Φεβρουαρίου 2007

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!

ΌΟΟΟΟΟΧι ρε παιδιά. Δεν απειλώ κανένα. Εννοώ ακριβώς αυτό που ακούγεται. Έφυγα με βροχή το Σάββατο πρωί από την Αθήνα με κατεύθυνση το Αίγιο για να "δω τι γίνεται". Αυτό σημαίνει να ανοίξω το σπίτι μετά από ένα μήνα περίπου, να ανάψω τις σόμπες και να φύγει η υγρασία από τους τοίχους και να κλαδέψω τις τριανταφυλλιές μου. Για το τελευταίο είχα πολλές επιφυλάξεις λόγω βροχής.

Φτάνοντας στο Αίγιο βρήκα μια ηλιόλουστη μέρα (κρύα μεν - 8 oC - αλλά ηλιόλουστη) Έκανα το κλάδεμα μου και όλα όσα είχα υπολογίσει. Ξημερώνοντας Κυριακή είχε συνεφιά και μετά τις 9:30 και μέχρι τις 10:45 έγιναν όλα άσπρα. Έτσι οι σημερινές φωτό είναι χθεσινές και τραβηγμένες με το κινητό μου και γιαυτό δεν είναι ούτε πολύ σταθερές αλλά ούτε και πολύ καθαρές. Είναι όμως ενδεικτικές. Απολαύστε τις.









Πάμε για τα νεα του σχολείου.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Άρχισε η συλλογή των αιτήσεων για ειδικά μαθήματα. Αν κάποιος απόφοιτος θέλει να πάρει μέρος στις εξετάσεις και να εξεταστεί σε ειδικά μαθήματα ΠΡΕΠΕΙ να καταθέσει αίτηση ΤΩΡΑ. Αν ανήκετε σε αυτούς επικοινωνείστε με το σχολείο για λεπτομέρειες. Μετά το τέλος της εβδομάδας δεν γίνονται δεκτές άλλες αιτήσεις και δεν γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες.

Μία Δευτέρα όπως όλες. Με το χιόνι να πέφτει έξω από το παράθυρο, και όλοι να παρακαλάνε να το "στρώσει" για να μη πάμε σχολείο αύριο. Δεν φαίνεται να μας κάνει τη χάρη.

Κυκλοφόρησε και η Νέα ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ. Το Νέα μάλλον προσδιορίζει την Αλλαγή σκυτάλης από το Δημήτρη Αναγνώστου στον Παναγή Μακρή. Πρέπει να παρατηρήσω ότι λείπει το κομμάτι με τα αθλητικά. Προσωπικά μιλώντας, το περνούσα στα γρήγορα. Κατά τα άλλα είναι μάλλον τα ίδια θέματα. Καλό θα ήταν να εμπλουτισθεί με δουλειά περισσότερων παιδιών για να δικαιολογεί περισσότερο τον χαρακτηρισμό "Νέα". Άλλωστε τώρα αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγαλύτερο σύνολο ανθρώπων που είναι οι απόφοιτοι της Σχολής. Κατά συνέπεια Όσοι πιστεύουν ότι έχουν "πένα" για να γράψουν ας χρησιμοποιήσουν το link του blog και να επικοινωνήσουν με το ΣΥΛΛΟΓΟ και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. ΑΠό εσάς εξαρτάται αν η ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ θα παραμείνει η εφημερίδα της "παρέας" του ΕΛΕΦΑΣ ή θα μετατραπεί σε ένα περιοδικό ποικίλης ύλης που να ενδιαφέρει όλους τους απόφοιτους. Δεν είναι ανάγκη να γράφετε σε τακτική βάση, στείλτε την γνώμη σας, τις σκέψεις σας, τη κριτική σας. Έτσι θα μπορέσετε και εσείς να συμβάλλετε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του Συλλόγου και του Περιοδικού του.

Πάλι ξέφυγα. Αναδιπλώνομαι και επανέρχομαι στα του Σχολείου αφού όμως ευχαριστήσω τον Ηλία τον Γιαννόπουλο (93), ο οποίος με το πενάκι του μου απέδωσε τον ρόλο του Φρανκεστάϊν στην αναβίωση με τα ηλεκτροσόκ, του καταταλαιπωρημένου ΕΛΕΦΑΣ που είναι ο Συλλογος. Ελπίζω να μη χρειαστεί να απολογηθώ για το "΄τερας" που αναβίωσα και έσπειρε το τρόμο όπως γίνεται στις ταινίες. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ Ηλία και πρέπει να σου πω, το ξέρεις άλλωστε, ότι πάντοτε το πενάκι σου ήταν ο τρόπος να λες τα πράγματα με το όνομά τους. Ακόμα και τότε που έψαχνες καθαρή κόλλα για να ζωγραφίσεις όταν έκανα μάθημα. (Σβιν πέφτουν τα καρφιά σαν σφαίρες). Αλήθεια το μυαλό στη γυάλα τι σημαίνει; Εϊναι κάτι να ανησυχούμε;.

Λοιπόν σταματάμε εδώ. Αν θέλετε κάτι μου λέτε. Αν έχετε νέα επίσης μου λέτε. Ισχύει η προσκληση διαχρονικά. (8404).

3 σχόλια:

panagis είπε...

Πολύ ωραίες οι φωτό!Όσον αφορά φια την προβό να με συγχωρήσετε για τις όποιες ελλείψεις αλλά πραγματικά είχαμε τρομερή πίεση χρόνου.Συν τοις άλλοις ήταν η πρώτη μου προσπάθεια οπότε πιστεύω να δικαιολογούμαι κάπως!Από κει και πέρα μέσω του προλόγου έχω κάνει κάλεσμα προς όλους όσους επιθυμούν να στέλνουν άρθρα,απόψεις,κριτικές και ό,τι άλλο πιστεύουν οτι μπορεί να κάνει την προβό καλύτερη.

panagis είπε...

Α και το όνομα είναι Παναγής και όχι Παναγιώτης!Ευχαριστώ για την κατανόηση

MANALISS είπε...

ΟΚ το διόρθωσα. Αυτό γίνεται από τη συνήθεια να εμφανίζω τα ονόματα όπως συνήθως είναι επίσημα. Σόρρυ.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ