Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

09 Φεβρουαρίου 2007

ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ....

... και ο καιρός περνάει.

Έτσι πέρασε πάλι ο καιρός και φτάσαμε προ των μικρών διακοπών. Οι μικρές διακοπές έχουν γίνει αναγκαιότητα πλέον. Δεν ξέρω αν έχουμε κακομάθει - μικροί μεγάλοι - και τις περιμένουμε πως και πως.

Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι λειψή. Θα είμαστε στο σχολείο μέχρι την Πέμπτη. Μετά θα ξαναβρεθούμε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Δεν είναι άσχημα. Ελπίζω - δενπαίρνω όρκο - να μπορέσω επιτέλους να φτιάξω κάτι με το ταινιάκι των 25 χρόνων. Ο καιρός περνάει και εγώ αγχώνομαι.

Τη Πέμπτη θε έχουμε μασκαρέματα στο σχολείο . Τις δυο τελευταίες ώρες τα παιδιά θα μπορέσουν να ντυθούν και να καρναβαλίσουν. Ελπίζω μόνο να έχει καλό καιρό για να μπορέσουν να το ευχαριστηθούν στη ταράτσα. Γιατί αν μείνουν μέσα στις τάξεις δεν πρόκειται να το ευχαριστηθούν και εμείς θα είμαστε συνέχεια στη τσίτα για ζημιές και τάξη.

Σήμερα τελείωσαν οι αιτήσεις για τα ειδικά μαθήματα για τις εξετάσεις του Ιουνίου. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Του χρόνου πάλι.

Η φωτογραφία της ημέρας.



Είναι μια ακομα απόδειξη οτι ο καιρός περνάει. Διότι αν παρατηρήσετε ο ομιλητής είμαι εγώ στο Πανεπιστήμιο σε γενική συνέλευση. Θα ήταν γύρω στο 1982. Σίγουρα πέρασε ο καιρός.

Αυτα προς το παρόν. Από Δευτέρα βλέπουμε. Καλό Σαββατοκύριακοκαι όσοι πάτε σε παρτι να προσέξετε στην επιστροφή. (8655)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ