Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

11 Φεβρουαρίου 2007

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

Ξαφνικά όλα δουλεύουν. Ναι έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ σταθερό και δυνατό. Μάλλον δικό μου ήταν το θέμα με ένα μόντεμ που δεν μπορούσα να συγχρονίσω. Τελικά μια αναβάθμιση λογισμικού και κάποιος έλεγχος στις ρυθμίσεις έφερε το ποθούμενο αποτέλεσμα και όλα δείχνουν καλά. Μέχρι τώρα βέβαια.

Κυριακή σήμερα και φυσικά δεν έχουμε νέα από το σχολείο. Βρήκα όμως μια φωτό την οποία και δημοσιεύω είναι από τη δικιά μας πενταήμερη στη Βόρεια Ελλάδα φυσικά στο 1979.



Τραβηγμένα στο ΛΕΒΕΝΤΗ έξω απότη Λαμία δείχνει πόσο εκπαιδευτική ήταν η εκδρομή αφού όλοι από πολύ νωρίς το είχαμε ρίξει στη μελέτη της φύσης, όπως είναι φανερό. Η τετράδα που βλέπετε αποτελείται από τον Περικλή (αξιωματικός ΠΑ με ειδίκευση στα Μιραζ και όχι μόνο), η αφεντομουτσουνάρα μου, ο Κώστας (αξιωματικός ΕΣ με επιτελική θέση) και ο Άκης (δ/ντης μηχανογράφισης στη Barclays). Τα άλλα σχετικά με την εκδρομή τα έχουμε ξεχάσει.

Αυτά για σήμερα (8719)

1 σχόλιο:

panagis είπε...

Μολις γύρισα από το πάρτυ του Αλέξανδρου Καλαβρυτινού.Παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν πολύς λαός (περίπου 40 άτομα) η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία.Δυστυχώς δεν ήρθε ο αριθμός των ατόμων που ίσως περιμένανε οι υπεύθυνοι.Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτό στο νέο τεύχος της προβό

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ