Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

23 Φεβρουαρίου 2007

ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ;

Μάλλον όχι. Ισως καταλάβατε ότι είμαι μάλλον γκρινιάρης και λιγόψυχος. Τέλος πάντων. Γραφω εδώ γιατί στο άλλο blog δεν θέλω να γράφω. (Συχνά τουλάχιστον)

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Προετοιμάζεται συγκέντρωση αποφοίτων την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Άρα πιθανότατα θα είναι και οι εκτός Αθηνών και Ελλάδος. Μόλις μάθω ακριβώς πότε και τι θα σας ενημερώσω. Εσείς προς το παρόν κρατείστε μια σημείωση στο ημερολόγιο σας για την εκδήλωση. 12 με 14 Απριλίου στην Αγία Παρασκευή. ΑΛΛΑ ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Περιμενετε.

Οι απόφοιτοι του Λονδίνου προσπαθούν να μαζευτούν. Φαίνεται ότι δυσκολεύονται. Αν είστε μόνιμα ή κάνετε μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, επικοινωνείστε για να βρεθείτε. Ο Χρήστος Δανέζης ετοιμάζει κάποιο χώρο επικοινωνίας όχι ανοικτό σε όλους για να μπορείτε να ανταλλάξετε πληροφορίες και διευθύνσεις για να μπορέσετε να βρεθείτε. Η πρόσβαση θα είναι μόνο για απόφοιτους. Πως θα το κάνει δεν ξέρω αλλά θα μου πει και θα σας πω.

Τέλος αν κάποιοι από εσάς ασχολούνται με τα Manga, η συζήτηση έχει ανάψει στην άλλη γειτονιά των αποφοίτων μεταξύ της "Μυρτούς" (καλό ε!!) και του Γιάννη. Αν είστε και εσείς σε αυτό το κοινό, δηλώστε το.

Αυτά για σήμερα. Από Δευτέρα θα δούμε και τι γίνεται με το σχολείο. (9578) Έρχεται και το 10.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ