Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

15 Φεβρουαρίου 2007

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΟΡΤΗ.

Σήμερα στο σχολείο είχαμε τις εκδηλώσεις για την αποκρια. Υπήρξε μεγάλη διάθεση για μεταμφίεση αλλά δεν υπήρξε μεγάλη διάθεση για πλάκα. Γενικά υπήρχε μια υποτονικότητα και μια "βαρεμάρα". Νομίζω ότι έχει χαθεί πια η πειραχτική διάθεση των μασκαράδων. Δηλαδή πήγαν στη πίσω αυλή - του δημοτικού - άραξαν και παράγγειλαν πίτσες και σουβλάκια και τρώγανε!!!. Δηλαδή που είναι το γέλιο και η πλάκα.

Βιντεογραφούσα και άκουγα "Σουβλακι με κοτοπουλο απ'όλα ποιος είπε;!!!!!" Δηλαδή τι να πω. Τέλος πάντων. Οι μεταμφιέσεις πάντως ήταν προσεγμένες. Από ότι μπορείτε να δείτε στις φωτό, οι περισσότερες μεταμφιέσεις ήταν καλές.

Απολαύστε τις.



Η Μαγια η Μέλισσα και η Πίπη Φακιδομύτη.



Πολλοί μασκαράδες μα πάρα πολλοί μασκαράδες στο μπάσκετ.



Οι πειρατές της Καραβαϊκής στη ταράτσα της Σχολής.



Πολλές μάγισσες και μερικές πολύ καλές όπως μπορείτε να δείτε.




Έλα δεν θέλω αηδίες. Ο κ. Λιβανός είναι. Τελείωσαν οι φωτό από τα μασκαρέματα. Είναι στη τάξη αντιμέτωπος με τα παιδιά της Γ' Λυκείου αμέσως μετά τη γιορτή της αποκριάς για να κάνει μάθημα. Θέλει πολύ κουράγιο κάτι τέτοιο.

Κλείσαμε σήμερα και για 10 ημέρες. Αμέσως μετά τις διακοπές αυτές θα πρέπει να γίνουν τα χαρτιά για την εκδρομή στη Σκωτία. Αν προλάβουμε τις προθεσμιίες η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί. Αν όχι τότε για φέτος έχει χαθεί.

Κατά τα άλλα ευχές σε όλους για καλό τριήμερο. Καλή ξεκούραση και με το καλό να ξαναβρεθούμε. Για λίγο θα έχουμε ηρεμιά και λίγες καταχωρήσεις. Μέσα στο διάστημα αυτό θα φύγει και το newsletter του Φεβρουαρίου. Ότι άλλο θέλετε ξέρετε και που και πως να με βρείτε.

Ευχές στον Σταμάτη που πάει φαντάρος για καλή δύναμη. Είναι μια περίεργη φάση. Σταμάτη να θυμάσαι ότι τα δέντρα λυγίζουν στον αέρα και έτσι δεν σπάνε. Αυτοί είναι αυτοί που είναι και δεν αλλάζουν. Εσύ πας για λίγο και θα φύγεις να συνεχίσεις τη ζωή σου.

Αυτά για σήμερα. Κλείνουμε και τα ξαναλέμε, όποτε. (9042)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ