Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

02 Οκτωβρίου 2006

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΦΕ !

Τώρα μόλις, μετά από 13,5 ώρες έκατσα. Και το έκατσα είναι κυριολεκτικό. Να δω πως θα σηκωθώ, όταν χρειαστεί. Μια κούπα αχνιστός καφές είναι μπροστά μου και σ΄ένα παράθυρο ακούω τα νέα για τον νέο προϋπολογισμό. Γι' αυτό λέω ότι δεν είμαι καλά. Μάλλον διακατέχομαι από μαζοχιστικές τάσεις.
Τα νέα των αποφοίτων, τώρα. Επιβεβαιώσαμε ότι κουμπάρα ήταν όντως η Εβελυν Γαβρήλου, άρα παρά το "ρίσκο" διάδοσης ψευδών ειδήσεων, το σώσαμε στο παραπέντε.
Δεν έχω κάτι νεότερο από τους απόφοιτους από το ότι έχω ήδη σκανάρει τις φωτό, και περιμένω τις επόμενες.
Στο σχολείο έχουμε απουσίες συναδέλφων. Έτσι έχουμε τη τελευταία εβδομάδα συνολικά 5 απουσίες, κυρίως λόγω εποχιακών ασθενειών, (κρυωμα, πυρετος, βήχας κα)Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή αναστάτωση. Σήμερα έγιναν οι εκλογές στη Γ' λυκείου και αύριο θα γίνουν οι εκλογές για Β και Α λυκείου.
Και η καθημερινή μας γκρίνια. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!! Ε!!
Οι φωτογραφίες από τη Θέμι έχουν σκαναρισθεί όπως και ο ΑΙΣΩΠΟΣ.Θα επιστραφούν για να αφήσουν χώρο για τις καινούργιες.ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
Εντάξει τώρα ηρέμησα. Από ότι ίσως καταλάβατε δεν έχουμε και κάνένα εντυπωσιακό νέο από το σχολείο. Σταματάω λοιπόν και συνεχίζω αύριο.
Καλό μήνα, με πολλές φωτογραφίες και βιντεο. (εκτός από εμμονές το λένε και κόλλημα)
Αντε γειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ