Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

12 Οκτωβρίου 2006

ΚΛΕΙΣΑΜΕ !!!

Έχουν αρχίσει τα περίεργα κενά. Έτσι σήμερα κλείσαμε για 4 ημέρες, λόγω εκλογών. Τώρα δεν μπορώ να πω ότι μας ενοχλεί αλλά πάλι θα τρέχουμε να προλάβουμε την ύλη. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που συνήθως έχουμε εμείς και όχι οι μαθητές μας. Εμείς αγχωνόμαστε με τα αν και πως θα βγεί η ύλη. Τα παιδιά μας δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τέτοια άγχη. Τι να πω. Δεν το καταλαβαίνω.

Μεθαύριο έχουμε εκλογές. Αρα μη ξεχνάτε τους απόφοιτους υποψηφίους - αν φυσικά είναι στις επιλογές σας - .

Αυτό το τετραήμερο θα αξιοποιηθεί σε προγραμματισμό και οργάνωση της δουλειάς. Έχουμε διαγωνίσματα να διορθωθούν αλλά και θέματα να βγούν. Αρα δεν έχουμε και πολλά περιθώρια για ξεκούραση.

Σήμερα η Α΄Γυμνασίου πήγε σε ένα αθλητικό κέντρο στη Σαρωνίδα για αθλητικές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να λείπουν αρκετοί συνάδελφοι από το σχολείο.

Εξακολουθώ να είμαι σε αναμονή για φωτογραφίες και υλικο από τα χρόνια του σχολείου. Αυριο θα πάρω κάποιες ακόμα από τη Μυρτώ Λουζιώτη. Περιμένω και από τη Λητώ Κυρίτση. Αντε να δω μήπως παρακινηθεί και κανένας άλλος. Ελπίζω να καταφέρω να μαζέψω και τις φωτό του Κώστα. (Ντροπή πια).

Από το σύλλογο "no news good(?) news". Καλά.

Σήμερα επικοινώνησα με ένα παλιό μου φίλο από το δημοτικό που είναι στη Σουηδία και είχα χάσει τα ίχνη του περίπου 15-20 χρόνια. Μεγάλη φάση και πολύ συγκίνηση. Έχει μικρύνει τελικά ο κόσμος.

Σκέφτηκα και κάτι άλλο μήπως συμφωνείτε σαν ιδέα. Σκέφτηκα να φτιάξω ένα άλλο blog το οποίο όμως θα συντηρείτε εσείς.Θα μου στέλνετε μια συνέντευξη σας. Μέσα από αυτή θαμπορεί κάποιος να σας γνωρίσει.Θα υπάρχουν κάποιες βασικές ερωτήσεις που θα δίνουν στοιχεία για εσας. Κάτι σαν προφίλ. Με αυτό τον τρόπο κάποιος που θα διαβάζει αυτές τις πληροφορίες απλά θα μπορεί να αναγνωρίσει τους απόφοιτους σε μια συνάντηση. Αν σας ενδιαφέρει να γίνει θα ήθελα βοήθεια στο ερωτηματολόγιο. Σκεφτείτε εσείς (να ασχοληθούν 2-3 να φτιάξουν ένα ερωτηματολόγιο και εγώ θα το προωθήσω σε όλους). Δεν έχω χρόνο να το φτιάξω. Όμως αν το έχω έτοιμο εύκολα μπορώ να ανεβάζω κάθε συνέντευξη που θα μου έρχεται στο blog. Αν αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί, να προσπαθήσει να μη φτάξει συνεντευξη με δεκάδες ερωτήσεις γιατί κανείς δεν θα κάτσει να τις απαντήσει. 5-10 ερωτήσεις είναι υπεραρκετές και καμία φωτό να το συνοδεύει. Τίποτα άλλο. Αν το θέλετε οργανωθείτε και στείλτε το ερωτηματολόγιο. Η ιδέα αυτή δεν είναι δικιά μου. Στη σελίδα του ΕΛΕΦΑΣ (βλ link) μπορείτε να βρείτε αρκετές συνεντευξεις αποφοίτων όπως και τη δικιά μου. Το κοινό του blog όμως είναι διαφορετικό και αποκλειστικά κοινό αποφοίτων οπότε έχει άλλη πρακτική χρησιμότητα.

Σε λίγες ημέρες θα φύγει και το δεύτερο newsletter όπου ουσιαστικά θα είναι περίληψη όσων γράφονται στο blog. Θα κυκλοφορήσει με e-mail και θα είναι σαν index περισσότερο παρά σαν κείμενο καινούργιο.

Αυτά προς το παρόν. Καλή επιτυχία στις εκλογές. Μη κυκλοφορήσετε "κοψοχέρηδες" από Δευτέρα. Αν δεν προκύψει νέο δεν γράφω μέχρι τη Τρίτη. Τα λέμε.

1 σχόλιο:

cathyblue είπε...

ax tuxeroulhdes pou exete diakopes!!!!edw emis sthn xenitia den exoume kamia argia!!!anelehtoi einai oi aggloi!

polla filia apo to London!!!

Katerina Kedikoglou

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ