Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

26 Οκτωβρίου 2006

ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ.

Αυριο 10 - 12 έχουμε γιορτή στο σχολείο για την 28 Οκτωβρίου. Η γιορτή οργανώνεται από τις καθηγήτριες Ελληνικών του Γαλλικού τομέα. Το θέμα θα είναι έκπληξη. Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο οι σχολικές γιορτές μας έχουν ένα κεντικό θέμα. Για τη συγκεκριμένη γιορτη δεν έχουμε καμία πληροφόρηση.Αυριο θα δούμε. Αν θέλετε ελάτε να δούμε μαζί.

Αγίου Δημητρίου σήμερα και σίγουρα έχουμε πολλούς να γιορτάζουν. Φοβάμαι ότι αν αρχίσω να γράφω κάποιους θα ξεχάσω και θα δημιουργήσω προβλήματα. Προσπάθησα να στείλω e-mail σε όλους τους εορτάζοντες. Ελπίζω να μη ξέχασα κανένα. Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν.

Η φωτογραφία της ημέρας έχει πέντε συναδέλφους.


Οι καθηγητές που εμφανίζονται είναι από αριστερά. Ο Βαγγέλης Σαλβάνος (μαθηματικός), Κώστας Μπουμπούκης (φυσικής αγωγής), Γιώργος Γεωργαντάς (μαθηματικός), Ιωάννα Σαββινίδου, (φιλόλογος) και φυσικά η Μαρία Τριανταφύλλου (φυσικής αγωγής).

Λίγα για σήμερα. Λιγότερα από αύριο γιατί κλείνουμε για τις μικρές διακοπές άρα δεν θα έχουμε νέα. Είναι ευκαιρία για όλους σας να ανακοινώσετε στο blog ό,τι εσείς θέλετε. (ούτως ή άλλως μπορεί να γίνει).

Σήμερα μάζεψα ό,τι φωτό υπήρχαν στο σχολείο για σκανάρισμα. Κάτι βρέθηκε σχετικά με τον Κωτσόπουλο στο IFA, βρήκα και το φιόρε του Λεβάντε. Έχει κάτι λίγα από αποφοιτήσεις και πολλές από ομάδικές τμημάτων. Φτάνουν μέχρι το 1995. Για μια ακόμα φορά λέω ότι θα λείπουν αρκετά χρόνια. Ψάξτε γιατί κλείνει η ύλη.

Γεια για σήμερα. Μέχρι αύριο βλέπουμε. (1602)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ