Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

04 Οκτωβρίου 2006

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ.

Τελικά υπάρχει και άλλος απόφοιτος που παίρνει ενεργά μέρος στις εκλογές που γίνονται σε 10 μέρες.

Ο Γιώργος Νάκος (92) κατεβαίνει στις φετεινές εκλογές με τον συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" για δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι (http://www.nea-poreia.gr/)του οποίου ηγείται ο Λευτέρης Παπαδημητρίου. Όσοι λοιπόν ψηφίζουν στο Μαρούσι και προτίθενται να ψηφίσουν τον παραπάνω συνδυασμό μή ξεχάσουν τον Γιώργο.

Σήμερα στο σχολείο τα πράγματα κύλισαν ομαλά. Δεν υπήρχε καμμια εξέλιξη όσον αφορά την εκδήλωση για τον Μότσαρτ αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα ενδιαφέρον και από τη πλευρά σας για την εκδήλωση. Παρ' όλα αυτά μόλις μάθω τι έχουν στο μυαλό τους οι καθ'ύλην αρμόδιοι οργανωτές καθηγητές. Αν κάποιοι από εσας ενδιαφέρονται ας μου το δηλώσουν για να δω τις δυνατότητες. Για την επικοινωνία παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την διεύθυνση manaliss@gmail.com μια και όποια άλλη χρησιμοποιήσετε είναι είτε καταργημένη (teledomenet)είτε χρησιμοποιείται σπανίως (manalis@pathfinder.gr, manaliss@mail.com).

Αύριο ο σύλλογος των καθηγητών αποφάσισε να συμμετάσχει στη στάση εργασίας για συμπαράσταση στους δασκάλους. Βέβαια τα παιδιά έχουν τη δικιά τους άποψη για τη συγκεκριμένη στάση εργασίας. Θα κάνουν 3 ώρες μάθημα και μετά θα "εξαφανισθούν".

Σήμερα δεχτήκαμε επίσκεψη από τους απόφοιτους του 2005 Θεόδωρο και Αλέξανδρο Λιώκη όπως και τον Νίκο Κοσμά.

Τέλος για να μη ξεχνιόμαστε : τι κάνατε από φωτογραφίες και βίντεο; Βρήκατε τίποτα; Ασχοληθήκατε καθόλου;Αν βρήκατε κάτι γιατί δεν μου στείλατε κάποια ειδοποίηση;

Γίνομαι κουραστικός τελικά αλλά νομίζω ότι μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι.

Σταματάω εδώ. Περιμένω νέα σας είτε από φωτό και βίντεο αλλά και από τις τυχόν υποψηφιότητες στις εκλογές. Ότι έχετε και πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρει τους απόφοιτους ευχαρίστως να το δημοσιεύσω. Προς το παρόν σας χαιρετώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ