Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

03 Οκτωβρίου 2006

ΠΩ ΠΩ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!!

Πάνω από 500 επισκέψεις σε 13 ημέρες και αυτή τη στιγμή γράφω το 50 post. Σήμερα όμως έχω να πω αρκετά.

Το κύριο θέμα είναι μια βραδιά MOZART που ετοιμάζεται στο σχολείο. Προβλεπόμενη ημερομηνία είναι η 15 Δεκεμβρίου (ημέρα Παρασκευή. Το concept της εκδήλωσης είναι αρκετά πολύπλοκο και σίγουρα θα χρειαστούμε τη βοήθεια σας. Μέσα στο πρόγραμμα η σκέψη είναι να υπάρχει ένα χορευτικό κομμάτι, που θα γίνει από απιδιά, άρα θέλουμε κάποιον που να μπορέσει να οργανώσει μια χορογραφία. Ξέρω ότι κάποιοι από εσας ασχολούνται με τον χορό, άρα κάποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης θα θέλαμε κάποιον που να τραγουδάει κλασσικό ρεπερτόριο ώστε να μπορέσει να ερμηνεύσει κάποιο κομμάτι.Επίσης θα θέλαμε αν υπάρχει κάποιοσ που θα μπορούσε να ερμηνεύσει μουσικά, κάποια κλασσικά κομματια. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλά αν ξέρουμε ποιοι από εσας έχουν διάθεση να συμπαρασταθούν σε αυτή την εκδήλωση, θα μπορούσαμε να οργανώσουμε καλύτερα την εκδήλωση. Επίσης αν υπάρχει δυνατότητα χορηγίας, να μου το πείτε ώστε να δω και απο εδώ τι δυνατότητες υπάρχουν. Διαδώστε το νέο ακόμα και σε αυτούς που δενέχουν e-mail αλλά και σε άλλους απόφοιτους. Πιθανόν να χρειαστούμε βοήθεια από σκηνοθέτες ή ηθοποιούς. Γενικά σε αυτή τη φάση χρειαζομαστε τη βοήθεια των καλλιτεχνών από τους απόφοιτους αλλά και τους επιχειρηματίες ή στελέχη. Σταματάμε εδώ για αυτό το θέμα.

Το επόμενο θέμα είναι οι μαθητικές εκλογές. Σήμερα, ολοκληρώθηκαν οι μαθητικές εκλογές για το πενταμελή συμβούλια. Όλα εξελίχθηκαν κανονικά.

Σήμερα πήρα μια πρόγευση από τα βιβλία που θα εισαχθούν στα γυμνάσια. Η γνώμη μου ότι όσον αφορά τη Χημεία της Γ' γυμνασίου είναι ότι είναι Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α. Μακάρι να βρεθούν καθηγητές να ασχοληθούν με το γνωστικό αντικείμενο και να μπορεσουν να δώσουν μια διέξοδο στα παιδιά μέσα στον θαυμαστό κόσμο της γνώσης.Μακάρι να γίνει γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε κάποιες νέες βάσεις στην απόκτηση γνώσης. Μακάρι.

Τίποτα άλλο προς το παρόν. Αυριο πάλι βλέπουμε. Καλό βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ