Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

25 Οκτωβρίου 2006

ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΙΤΣΙΟ!

Πως αλλιώς να το πω αφού μόλις μπήκα στο σπίτι μετά από μιά ΜΕΓΑΛΗ μέρα στο σχολείο. Από τις 7:30 μέχρι τις 7:30. Μόλις 12 ωρο. Είχαμε και ενημέρωση γονέων "καπάκι" από τις 4 μέχρι τις 7:00. Η πρώτη δουλειά ήταν να ανοίξω τον υπολογιστή και να δω τι έχει από μηνύματα. Και αμέσως έπιασα δουλειά με το blog. Μάλλον έχω περάσει στο αλκοολίκι. (Internet - aholic)

Το θέμα της ενημέρωσης ήταν το νέο σύστημα, δέσμες κατευθύνσεις και άλλα θέματα. Η προσέλευση των γονέων ήταν ικανοποιητική. Παρ'όλα αυτά πάλι δεν γέμισε το χωλ. Το ενδιαφέρον πάντως από τους παρόντες γονείς ήταν μεγάλο, και τοποθετήθηκαν σημαντικά θέματα.

Τη Παρασκευή η γιορτή θα γίνει τη 3 και 4 ώρα. Δηλαδή θα ξεκινήσει περίπου στις 10 και θα τελειώσει η γιορτή κατά τις 11. Μετά θα ακολουθήσει η απονομή βραβείων και αριστείων. Και θα οριστούν οι σημαιοφόροι. Όσοι από εσας θέλουν να παρακολουθήσουν τη γιορτή είναι ευπρόσδεκτοι. Συνήθως μας επισκέπτονται οι περυσινοί απόφοιτοι. Δεν θα μας ενοχλούσε να δούμε και παλιότερους απόφοιτους.



Η φωτογραφία μας αφορά τον μισό κλάδο ΠΕ4. Από αριστερά ο Θανάσης Καρατζάς, στη μέση η Βάλια Κορόζη (βιολόγος), η Δήμητρα Σκαφτούρου (φυσικός)και φυσικά εγώ. Τα μπλουζάκια που γράφουν " ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ LFH " που αφορά την Αριστοτελική διατύπωση για τα Φυσικά (φυσικές επιστήμες). Η φωτογραφία είναι από ένα συνέδριο στη Κόρινθο, όπου η Δήμητρα Σκαφτούρου ήταν εισηγήτρια και καταχειροκροτήθηκε, γιατί απλά παρουσίασε κάτι που έκανε στο σχολείο και όχι γενικόλογες θεωρίες.

Μη ξεχάσετε τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες αύριο.
Αυτά για σήμερα. Τίποτα άλλο. Καλό βράδυ. (1568)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ