Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

22 Οκτωβρίου 2006

ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΑ!!!

Το ψάρεψα από τις Κυριακάτικες εφημερίδες.

Η Εύα Κοτανίδη (92)είναι η αφηγήτρια στη παράσταση "Δέκατη έβδομη Νύκτα" (έργο του κ. Απόστολου Δοξιάδη). Η υπόθεση του έργου αφορά τον Κουρτ Γκέντελ και το θεώρημά του της μη πληρότητας (ανεπάρκειας) της λογικής. Έχουμε και φωτό από το ΘΕΜΑ.


Τη παράσταση έχει σκηνοθετήσει ο κ.Αντώνης Καφετζόπουλος, ενώ στη παράσταση παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί : Γιώργος Κοτανίδης, Σμαράγδα Σμυρναίου, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, Θανάσης Δήμου και φυσικά η Εύα Κοτανίδου. Όσοι λοιπόν θέλετε, να παρακολουθήσετε τη παράσταση στο Θέατρο "Άνεσις" και όπως πάντα λέω "δώστε γνωριμία" ότι ανήκετε στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνογαλλικής Σχολής.

Και πάλι ημέρα εκλογών σήμερα. Όσοι δεν έβγαλαν με τη πρώτη δήμαρχο ή νομάρχη θα πρέπει να ψηφίσουν και πάλι.

Δεν υπάρχει κάτι νέο και έτσι μέχρι τη Τρίτη θα έχουμε ηρεμία. Για μια ακόμα φορά ψαξτε για φωτό. Έχω σκανάρει ό,τι έχει έρθει από φωτό. Έχω ακόμα μερικές υποσχέσεις που περιμένω να πραγματοποιηθούν και μετά τίποτα. Υπάρχουν πολλά έτη που δεν έχουν εκπροσώπηση από παλιές φωτό. Αλήθεια μια και το θυμάμαι : Ευα μήπως υπάρχει τίποτα από τη παράσταση στο σχολείο (Το φιόρε του Λεβάντε) του 1992; Ρίξε μια ματιά. Θα πρέπει σιγά σιγά να ξεκινάω τη ταινία.

Μη ξεχνάτε τα πάρτι του Χάρυ Βαρζαμπετιάν στο BIG APPLE κάθε Δευτέρα. (Σκουφά 69). Όλο και κάποιος από τους απόφοιτους θα είναι εκεί.

Αυτά. Από Τρίτη πάλι. Κλείνουμε για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ