Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

11 Οκτωβρίου 2006

ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε περίεργα. Με ένα κλατάρισμα. Πρωί πρωί στις 7:10 μετά από ένα "περίεργο θόρυβο" κατά την κίνηση του αυτοκινήτου, σταμάτησα και πίσω αριστερα έιχα "λάστιχο". Αφού έκανα τη πρωινή γυμναστική μου αλλάζοντας λάστιχο. (Ασήκωτο ρε παιδί μου. Είναι και τεράστιο, είναι και πανάκριβο - 155 €- Τα "μάσησε όλα" και πρέπει να το αλλάξω). Παρ'όλα αυτά πρόλαβα και έφτασα στο σχολείο,αλλά μέσα στα γράσσα και καταϊδρωμένος.

Μετά τη δεύτερη ώρα και ενώ έκανα γραφική δουλειά ( και όχι "γραφική" δουλειά) μας επισκέφτηκαν στο σχολείο, ο Δημήτρης Σουσούδης με τον Γιώργο Ντόντο.Έφεραν μαζί πολλές αναμνήσεις μέσα από παλιές φωτογραφίες που είχαν. Όμως έφεραν και την αγωνία τους για το τί γίνεται με τον σύλλογο. Όμως δυστυχώς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙΠΟΤΑ. Αλήθεια τι γίνεται; Πολλά παιδιά ρωτάνε όλο αγωνία. Υπάρχει κανείς να τους δώσει καμμία απάντηση; Ευχαρίστως να κοινοποιήσω την απάντηση αν δεν την στείλετε μέσα στα σχόλια.

Και μια και μιλάμε για κοινοποίηση να και τα παλιά τα νέα. Αν θυμάστε η Ινώ Ρόζου έχασε το πάρτι του ΕΛΕΦΑ την άνοιξη γιατί έπρεπε να πάει στον γάμο της. Το θεωρήσαμε υπερβολική απαίτηση να θέλει να πάει στο γάμο της και να μην έλθει στο πάρτι και φυσικά σχολιάστηκε δεόντως. Έτσι τώρα μας έστειλε τα ντοκουμέντα όπου μας ζητάει να "δικαιολογήσουμε τις απουσίες" της για να μη μείνει από αδικαιολόγητες. (αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο). Σε αυτή τη φωτό έχουμε όλη την ομάδα. Η Ινώ με τον Αρη Προβατά (τον σύζυγο) και φυσικά η κουμπάρα Λητώ Κυρίτση. Και όπως λέμε ακόμα δεν παντρεύτηκαν αρχίσανε τις κραιπάλες αν κρίνουμε από το μέγεθος της τούρτας. Να ζήσουν και να ευτυχίσουν και ό,τι επιθυμούν να το πετύχουν η δε κουμπάρα να είναι πάντα άξια αλλά και στα δικά της και στα δικά της. (δις)

Πρέπει να πω ότι το παραπάνω κείμενο γράφτηκε παρακολουθώντας το δελτίο "ειδήσεων" του STAR όπως καταλαβαίνετε από το ύφος και τα σχόλια.

Δεν έχω κάτι άλλο προς το παρόν. Αν κάποιος βρήκε φωτό να με ενημερώσει.(Που θα πάει θα περάσω και από το σπίτι του Κωνσταντίνου Δρακάκη να πάρω επιτέλους τις φωτό)

Μέσα στις "αργίες" των εκλογών θα τις σκανάρω και θα μπουν και αυτές στο υλικό για το βίντεο. Κανένας άλλος;

Αντε γεια για σήμερα. Αύριο πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ