Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

10 Οκτωβρίου 2006

ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!

Χθες πήγα στο πάρτι στο BIG APPLE, στη Σκουφά 69. Ο καιρός δεν ευνοούσε αλλά πήγα και μάλιστα με το μηχανάκι.Ήμουνα κατά τις 10 εκεί με πλήρη εξάρτηση βροχής. Μπήκα σαν ούφο μέσα και ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο. Μόλις "αποκαλύφθηκα" ευτυχώς ο Χάρης βόλεψε το μπουφάν κάπου στα μηχανήματα όπου φαίνεται ότι χωρούσαν τα πάντα. Η μουσική ήταν για μένα φανταστική. Είχα πολύ καιρό να ακούσω τόσο καλή μουσική και κυρίως τόσο δυνατά. Βλέπετε οι "οικιακές συνθήκες" (ο Παναγιώτης είναι πια τρίτη Λυκείου) δεν επιτρέπουν να ακούσω τη μουσική όσο δυνατά θέλω. Τέλος πάντων κάποια κομάτια ακούγονται μόνο δυνατά. Τα χορευτικά του Αίμωνα ήταν πολύ καλά, όπως και οι χορεύτριες που τα παρουσίαζαν. Εδώ όμως πρέπει να πω, ότι στο δεύτερο χορευτικό λόγω θέσης δεν μπορούσα να παρακολουθήσω και έτσι το έριξα στη παρατήρηση των θαμώνων. Είχε πολύ ενδιαφέρον να παρατηρείς εκφράσεις (που μιλούσαν πολύ περισσότερο από οποιεσδήποτε λέξεις).
Έτσι συνοπτικά όλος ο ανδρικός πληθυσμός δεν έχανε κίνηση από το χορευτικό. Ο γυναικείος πληθυσμός όμως είχε ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιες απέναντί μου με πλάτη στη μπάρα, είχαν πολύ "σκυθρωπιάσει". Μάλλον ήταν μόνες και δεν βλέπανε να κερδίζουν στα σημεία. (Τις παρατηρούσα και για λίγο μετά το χορευτικό: άλλη συμπεριφορά, καλαμπουράκια, γελάκια κλπ). Δίπλα σε μια παρέα μικτή οι κοπελιές απλά αδιαφορούσαν για το τεκταινόμενα (αλλά συχνά πυκνά κόβανε κίνηση και ρίχνανε κλεφτές ματιές στις χορεύτριες) Δεν δείχνανε να ενοχλούνται που για κάποιο διάστημα δεν αποτελούσαν το κέντρο προσοχής των συνοδών τους αλλά μόλλον προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί οι χορεύτριες ήταν το κέντρο προσοχής. Κρατώντας τα προσχήματα - μη καρφωνόμαστε κιόλας - σταμάτησα γρήγορα τις παρατηρήσεις μου. Πάντως είχε πλάκα. Είχα ξεχάσει "πως παίζεται το παιγνίδι". (ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!! Πως περνούν τα χρόνια. Το είπα εγώ. Τι τα θέλω τα μπαρ και τα ξενύχτια.)
Στη παρέα υπήρξε αρκετός κόσμος. Ο Αλέκος Καστρινός, ο Αίμων Γαροφάλλου, ο Στράτος Ευθυμίου, η Άντζελα Σωτηρίου, η Κοτανίδη (σόρυ δεν συγκράτησα το μικρό- πάντως όχι η Ευα), η Παναγής και η Νανα Μακρή (αδέλφια) σύσσωμη η οικογένεια Βαρζαμπετιάν, ο Θάνος Σακελλαρίου, η Ειρήνη Κλαδοπούλου, ο Ηλίας Ζωιδάκης. (Πολλοί βρέθηκαν με τα ταίρια τους στη μάζωξη). Δυστυχώς οι συνθήκες - όπως συνήθως άλλωστε - δεν ήταν κατάλληλες για συζήτηση. (Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα). Έτσι για παράδειγμα την Ειρήνη τη "ξεσήκωσα" να έρθει να τα πούμε αλλά !!!!!! δεν μπορούσαμε να πουμε τίποτα. (Σόρυ γιατί ξέρω ότι ηλθε μετά από μια μέρα κουραστικής δουλειάς). Λοιπόν αυτά από το παρτι της Δευτέρας. Καλό απλά δεν τα μπορώ, γιατί γύρισα σαν καπνιστή ρέγγα. ( Όπως κάθε ψάρι άλλωστε βρεγμένος μέχρι το κόκκαλο ΑΑΛΛΛΛΑΑΑ !! μου άρεσε.) (No comments please!)Πάρτε μια φωτό από Χάρη Βαρζαμπετιάν επί τω έργω.

Σήμερα στο σχολείο μας επισκέφτηκε η Μυρσίνη Λιοναράκη. Μαζί της είχε ένα θησαυρό με φωτό από το 1985 περίπου και μετά. Κάποιες περιείχαν κάποιους από εσας πλην όμως μη αναγνωρίσιμους. Τέλος πάντων. Θα προστεθεί στο υλικό αφού σκαναρισθούν αλλά λίγα ρε παιδί μου. Κανένας άλλος;;;.
Κατά τα άλλα, αν εξαιρέσουμε τη βροχή δεν έχουμε κάτι καινούργιο. Από το μέτωπο Μότσαρτ, δεν κατάλαβα ακόμα τι υπάρχει σαν πλάνο. Πάντως ο Αίμων προσφέρθηκε αν είναι να γίνει κάτι σε χορευτικό να βοηθήσει. Αν δεν έχεις όμως κάτι συγκεκριμένο, πως θα ζητήσεις βοήθεια; Το ίδιο και η Ειρήνη, η οποία έχει εξαίρετες φωνητικές δυνατότητες. Τους ευχαριστώ και τους δύο. Μόλις μάθω θα τους πω. Όπως και σε όλους άλλωστε.

Αυτά για σήμερα. Να είστε καλά και να προσέχετε στους δρόμους. Γλυστράνε και είναι επικίνδυνοι. Τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ