Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

01 Μαΐου 2007

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !

Καλό μήνα σίγουρα για όλους.

Σήμερα είναι απεργία αλλά όλοι έχουμε αργία. Είναι βέβαιο ότι όλοι σήμερα μάλλον για Κυριακή μας έκανε. Τέλος πάντων. Αύριο δουλειά πάλι. Λειψή βδομάδα και δεν θα καταλάβουμε πότε τέλειωσε.

Εχθές είχαμε "special guest star". Σε συνέχεια της ημερίδας ΣΕΠ και κατόπιν γενικής απαίτησης για παρουσίαση του επαγγέλματος του ηθοποιού, η Εύα Κοτανίδη ενημέρωσε την Α' λυκείου και υποσχέθηκε να κάνει το ίδιο και για τη γ' γυμνασίου. Εδώ φαίνεται στο αμφιθέατρο με ακροατήριο τους μαθητές Α' λυκείου.


Εχθές το απόγευμα έγινε και η παρουσίαση της παράστασης "MURDER IS FUN!" της Catherine Bankenship. Η παράσταση σκηνοθετήθηκε από την κ. Παρασκευοπούλου και όπως γίνεται τα 6 τελευταία χρόνια που υπάρχει το κλαμπ "Theatre in English", ήταν πολύ επιτυχημένη.

Δουλεμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν πολύ καλή. Τα παιδιά ήταν "μικρά" και σίγουρα έχουν περιθώρια βελτίωσης. Στις φωτό φαίνονται σκηνές από το χώρο. Κάτι που σίγουρα θα βοηθούσε είναι ένα "σωστό θέατρο".



Τέλος έχουμε μια νέα φιλοξενία από σήμερα στο blog. Αφορά το γκρουπ NEKYIA με παλιούς απόφοιτους από το σχολείο. Η διεύθυνση είναι www.myspace.com/thenekyiaband

Αυτή η διεύθυνση θα φιλοξενείται και στα links στο περιθώριο του blog.

Αυτά για σήμερα. Από αύριο σχολείο και βλέπουμε. Όλο και κάτι θα έχουμε να πούμε. (12124)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ