Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

14 Μαΐου 2007

ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ....

... η TELLAS. Κάθε 10-15 του μήνα με βγάζει 4-5 μέρες εκτός. Είναι ένα μυστήριο που επαναλαμβάνεται από το Γενάρη που μπήκα στο ZISTO με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν ξέρω πόσο θα παραμείνω. Ήδη "λοξοκοιτάζω".

Πάμε στο σχολείο τώρα. Κάθε μέρα που περνάει είναι η "τελευταία". Δώσαμε ύλη, κατευθύνσεις για διάβασμα και απολογισμούς και αύριο κλείνουμε. Τη Τετάρτη έχουμε τις εισαγωγικές εξετάσεις για τα παιδιά της Α' γυμνασίου. Σε αυτές τις εξετάσεις θα είναι και ο τρίτος και μικρότερος από τους γιους μου.

Αύριο είναι η τελευταία μέρα σαν μαθητές των καινούργιων τελειόφοιτων. Εδώ είναι ο μεγαλύτερος από τους γιους μου. Περίεργες φάσεις. Θα έρθουν να πάρουν τις ταυτότητες τους και θα είναι η τελευταία φορά που θα είναι όλοι μαζί στο σχολείο. Αυτό αξίζει να το φωτογραφήσουμε και φυσικά θα το φωτογραφήσουμε, και θα έχετε την κατάλληλη ανταπόκριση.

Αύριο επίσης έχουμε τη πρώτη από τις τρεις παραστάσεις του Γαλλικού θεάτρου. Οι παραστάσεις θα γίνουν Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη και ώρα έναρξης είναι 8:30 - Αυστηρά. Πέρυσι δεν επιτράπηκε σε κανέναν η είσοδος μετά την ώρα έναρξης !!!. Φυσικά και θα είμαι εκεί και θα βιντεογραφώ.

Τη Τετάρτη στο σχολείο - όσοι από τους καθηγητές παραμείνουν θα έχουν πολύ γραφική δουλειά, και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τις εξετάσεις. (Αίθουσες - θρανία - κόλλες κλπ, κλπ.)

Ένα άλλο σημείο που θα ήθελα να αναφέρω είναι το εξής. Μερικές φορές ανοίγω ένα mail στο σχολείο και μετά στο σπίτι - που συνήθως έχω το χρόνο - ξεχνάω να απαντήσω, κάτι που γενικά δεν συνηθίζω. Αυτό έγινε και με τον Λίνο - αν και από τη Πέμπτη δεν είχα ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Παρ' όλα αυτά όμως δεν ήρθε από το σχολείο. Αν το τελευταίο έγινε γιατί δεν απάντησα για το πότε θα είμαστε εκεί, σόρρυ δεν υπήρχε πρόθεση.

Αυτά για σήμερα. Τα υπόλοιπα μάλλον μεθαύριο, γιατί αύριο με τη βιντεογράφηση δεν νομίζω να προλάβω. (12555)

Κυρίες και κύριοι αν δεν το προσέξατε έχουμε και πάλι ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, σημαντικό βοήθημα για να μη χανόμαστε και να παίρνουμε κανένα τηλέφωνο γνωστούς και φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ