Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

23 Μαΐου 2007

ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ...

... με αυτόν το καιρό. Όλο χασμουρητά και νύστα είμαστε. Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι θα με έπιανε η άνοιξη τόσο πολύ.

Περίοδος εξετάσεων και μη περιμένετε τα φοβερά νέα. Όμως κάτι βρίσκεται για να ασχολιόμαστε. Για να δούμε:

Στις 29 Μαΐου στις 8 το βράδυ θα έχουμε μια παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της Χορωδίας του Σχολείου μας. Δεν υπερβάλλω αφού η χορωδία δεν υπήρχε πέρυσι είναι η πρώτη εμφάνιση της παγκοσμίως σε κοινό. Μας έχουν υποσχεθεί μια πανδαισία πολυφωνική σε αναγεννησιακά τραγούδια αλλά και σε σύγχρονα τραγούδια. Είναι μια προσπάθεια που νομίζω αξίζει έμπρακτα την υποστήριξή μας και γι΄αυτό νομίζω ότι πρέπει να είμαστε εκεί.

Στις 1 Ιουνίου (ώρα δεν θυμάμαι αλλά θα το βρω) το συγκρότημα της σχολής μας οι BIFIDUS θα έχουν συναυλία. Θα μάθω περισσότερα και θα μάθετε.

Στις 8 Ιουνίου ημέρα παρασκευή και μετά τις εξετάσεις της Γ' Λυκείου (γύρω στις 12 το μεσημέρι δηλαδή) στο σχολείο θα γίνει η επίδοση των αποφοιτηρίων στους μαθητές της φετινής Γ΄ λυκείου. Είναι η δεύτερη από τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με την αποφοίτηση των φετινών τελειοφοίτων. (Βλ : Η ΓΣΕΕ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕ...)

Αυτά για σήμερα. Από ότι ίσως παρατηρήσατε οι εκδηλώσεις αφορούν κυρίως τον Γαλλικό τομέα και είναι λογικό αφού για αυτούς δεν έχει ακόμα αρχίσει η περίοδος των εξετάσεων.

Αυτά για σήμερα. Όταν έχουμε κάτι νεότερο τα λέμε και πάλι. (12950)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ