Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

21 Μαΐου 2007

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ...

... και είναι πολλοί.
Σήμερα "Κωνσταντίνου και Ελένης" είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γιορτές. Μη ξεχάσετε να πείτε χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Ξεφύγετε λίγο από τα SMS και τουλάχιστον πάρετε ένα τηλέφωνο. Τουλάχιστον για τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και αγαπάτε πάρτε τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα επισκεφτείτε τους . Έχουμε ξεχάσει πως είναι να μιλάμε και να επισκεπτόμαστε φίλους. Μας έχει "φάει" το τρέξιμο και αποξενωνόμαστε. Χρησιμοποιείστε τις ονομαστικές γιορτές σαν αφορμή για να βρεθείτε με φίλους.

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα από τις εξετάσεις για το Γυμνάσιο και την Α και Β λυκείου. Τα πράγματα εξελίχτηκαν καλά χωρίς προβλήματα, οπότε μάλλον καλά ξεκινήσαμε. Αύριο έχουμε ξανά πανελλαδικές εξετάσεις και ειδικότερα στα μαθήματα γενικής παιδείας που έχουν επιλέξει. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Και μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα για τη κ. Χριστοπούλου.

Στη κ. Χριστοπούλου απονεμήθηκε ο τίτλος του "ιππότη του Τάγματος του Φοίνικα" κατόπιν εισήγησης του Γενικού Διευθυντή της σχολής κ. Ivan Delbarre, για την πολύχρονη παρουσία και προσφορά της στη σχολή μέσα από τις θέσεις του καθηγητή, Υποδιευθύντριας και τέλος Διευθύντριας του Λυκείου. Η πρόταση του κ. Γενικού Διευθυντή έγινε δεκτή και έτσι η κ. Χριστοπούλου ανακηρύχθηκε "ιππότης" (Τι να κάνουμε αυτός είναι ο όρος).



Στις φωτογραφίες ο κ. Ivan Delbarre ενώ διαβάζει την απόφαση και στη συνέχεια την επιδίδει στη κ. Χριστοπούλου. Σε κάποια φάση τον Σεπτέμβριο θα τις επιδοθεί και η αντίστοιχη πλακέτα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο παρά μόνο συγχαρητήρια. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση της αφοσίωσης με την οποία πολλοί από τους καθηγητές κάνουν "τη δουλειά τους". Εδώ να σχολιάσουμε ότι η κ. Χριστοπούλου δεν γνώριζε τις ενέργειες του κ. Γενικού Διευθυντή όπως επίσης και την απόφαση και κυριολεκτικά βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Αυτά για σήμερα. Μη ξεχνάτε τους εορτάζοντες. Μιλάτε κάνει καλό. (12866)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιοι χρήστικαν ιππότες και κατέρρευσε ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ήξερα ότι το έργο τηs θα αναγνωριστεί μετά τον θάνατό τησ.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ