Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

19 Μαΐου 2007

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ blog ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΙΕΣ!!!

Έτσι σήμερα μαζέψαμε από τον ΦΩΤΟγράφο μια ακόμα καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Η Μαρία Σούλη (97) κάνει την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας. Σε μια πολύ μικρή συζήτηση-συνέντευξη που κάναμε μου εξομολογήθηκε (καλός εξομολόγος έτσι !!! - δεν το έμαθε κανείς), ότι έχει αγωνία μια και είναι η πρώτη της έκθεση. Εμείς λοιπόν οφείλουμε να συμπαρασταθούμε έμπρακτα με τη παρουσία μας να περάσουμε από εκεί. Που;
Οι πληροφορίες είναι : GALLERY CAFE - Ανδριανού 33 (Μοναστηράκι φυσικά) - ΤΗΛ 210 3249080 και η διάρκεια της είναι από 7 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου. Τα εγκαίνια είναι στις 8:30 και φυσικά θα είμαι εκεί και... θα βγάζω φωτογραφίες (!)

Αντιγράφω από το ΦΩΤΟγράφο : "ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ"
"Η ατομική έκθεση της φωτογράφου Μαρίας Σούλη κυριαρχείται από μια ατμόσφαιρα απόκοσμα μαγική, βαθιά ελληνική. Μια πρόωρη καλοκαιρινή πνοή εισβάλει στο Gallery Cafe και το μόνο που ζητείται από τους επισκέπτες είναι η δίψα για ένα ταξίδι δίπλα στο βαθύ μπλε της θάλασσας και στο αισθαντικό πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος."
Με τέτοια παρουσίαση και "ενόψει" καλοκαιριού πως να αντισταθείς.

Λοιπόν για σήμερα δεν έχει άλλο. Μόλις βρεθεί κάτι άλλο τα λέμε. Άλλωστε και αύριο στις εφημερίδες πιθανόν να βρεθεί κάτι. (12793)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ