Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

27 Απριλίου 2007

Η ΤΕΧΝΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ !

Η τέχνη έχασε σε αυτό το γύρο απέναντι στην ανακαίνιση της σχολής. Για να γίνω πιο σαφής. Για φέτος δεν έχει μουσική βραδιά. Ειδικότερα στις 4 Μαΐου ήταν προγραμματισμένη να γίνει η μουσική βραδιά. Τελικά δεν γίνεται τίποτα και ο λόγος είναι η ανακαίνιση στο χολ. Έχει σχεδόν τελειώσει βέβαια και οι απόφοιτοι που ήταν στην ημερίδα ΣΕΠ σίγουρα θα είδαν την νέα εικόνα. Όμως αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φύγουν "οι κουρτίνες" στη πίσω πλευρά. Οι κουρτίνες αυτές ήταν εκεί αφενός μεν για να διαχωρίζουν την είσοδο από τον χώρο της εκδήλωσης και από την άλλη λειτουργούσαν σαν ένα υποτυπώδες φράγμα που έστελνε τον ήχο μέσα στον χώρο. Τώρα ο χώρος είναι ανοικτός. Η ηχητική έχει χάσει πολύ αλλά και τα μικρόφωνα είναι "ολίγον χάλια". Στη γιορτή της 25ης Μαρτίου η μικροφωνική δεν δούλεψε καθόλου καλά. Δεν έχω καταλάβει τι φταίει αν και νομίζω ότι δεν θέλω να μάθω. Σε αυτές τις περιπτώσεις η απάντηση συνήθως είναι φτιάξε το. Η αλήθεια είναι ότι η μικροφωνική έχει τα χάλια της.
Ίσως μέσα στη γενικότερη ανακαίνιση να περιληφθούν και κάποια χρήματα για μικροφωνική.
Τέλος πάντων η μουσική βραδιά πάει για το Νοέμβρη ελπίζοντας ότι θα έχουν τελειώσει τα έργα και θα έχουμε μια σωστή ηχητική εγκατάσταση.

Από την άλλη μεριά η βραδιά Αγγλικού Θεάτρου θα γίνει κανονικά. Πως θα τα καταφέρει η κ. Παρασκευοπούλου μόνο αυτή το ξέρει. Θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο χολ του σχολείου. Όσοι θέλετε να έρθετε και να το παρακολουθήσετε είστε ευπρόσδεκτοι. Εγώ θα είμαι εκεί και θα καταγράφω.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εκδρομές του γυμνασίου με την επιστροφή των μαθητών της β' και γ' γυμνασίου. Η γ' γυμνασίου επέστρεψε από την Αίγινα.

Αυτά για σήμερα από Δευτέρα πάλι. (11998)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ