Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

16 Απριλίου 2007

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Επιστροφή στο σχολείο λοιπόν μετά από 15 και μέρες. Η αλήθεια είναι ότι ξεμαθαίνεις γρήγορα. Έτσι και εγώ πολύ γρήγορα κούρασα τη φωνούλα μου, όχι στα χάλια της τετραήμερης αλλά πάλι "χάνει" κάποιες συχνότητες. Όμως με λίγο ροντάρισμα θα στρώσει.

Τα νέα τώρα. Τη Πέμπτη γίνεται η ημερίδα. Θα ξεκινήσει από το πρωί όπου ο Αλέξανδρος Φουρλής με κάποιον συνάδελφο του από τη CARRIERA θα κάνει μια εισήγηση, για τη σημασία του ΣΕΠ. Μετά θα ακολουθήσει πιθανότατα ο Χάρης Κατσανεβάκης (Γονέας, κλινικός ψυχολόγος και συμμαθητής μου) που θα μιλήσει για τη σημασία της επιλογής του επαγγέλματος, και μετά θα ακολουθήσουν στις τάξεις πια οι ομιλητές - παλιοί συμμαθητές σας όπου θα παρουσιάσουν τα επαγγέλματά τους στους μαθητές. Όλη λ εκδήλωση θα κρατήσει περίπου μέχρι το μεσημέρι στις 2:30.

Αύριο οι δυο τεχνολογικές κατευθύνσεις της Γ' Λυκείου με πρωτοβουλία του Δημήτρη Αναγνώστου θα επισκεφτούν τη βιομηχανία καραμελών ΛΑΒΔΑ όπου θα τους παρουσιάσουν όλη τη διαδικασία παραγωγής τους. Θα φιλοξενηθούν όλο το πρωί και θα επιστρέψουν το μεσημέρι.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε εβδομάδα ποίησης στο σχολείο. Λεπτομέρειες εν καιρώ.

Μια και δεν βλέπω κίνηση στο blog των αποφοίτων θα αρχίσω να εμφανίζω ξανά εδώ ό,τι πέφτει στην αντίληψη μου και αφορά απόφοιτους.

Έτσι σήμερα "επί του πιεστηρίου" γίνονται τα εγκαίνια ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής με αφορμή την έκδοση του βιβλίου "Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ". Εκεί συμμετέχουν και δυο δικοί μας. Ο Δημήτρης Ρόκος και ο Ιλάν Μανουάχ. Μόλις σήμερα έμαθα ότι ο Ιλάν είναι και το πρώτο σαξόφωνο (!) κάτι που αποδεικνύει περίτρανα αυτό που έχω πει, ότι περνάτε από το σχολείο και τελικά ούτε παίρνουμε χαμπάρι ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε. Συνήθως η άποψη περιορίζεται σε εκφράσεις του τύπου "καλός διαβάζει ..., γράφει..., λέει..." και άλλα τέτοια μάλλον απλοϊκά.Τέλος πάντων η έκθεση γίνεται στην οδό Αριστοφάνους 20 στου Ψυρρή. Είναι η προέκταση της Μενάνδρου μετά τη Σοφοκλέους στο κέντρο. Από 16/4 μέχρι 5/5/2007 και ώρες καθημερινές 14.00 - 21.00 και Σάββατα 12.00 - 16.00. Άρα σήμερα είναι τα εγκαίνια, και όσοι προλαβαίνουν ας "κοπιάσουν". Αλλιώς κάποια άλλη μέρα. Έπρεπε να το είχα γράψει νωρίτερα αλλά κάπου παράπεσε η πρόσκληση από τη Τρίτη μέχρι σήμερα και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Αυτά για σήμερα. Από αύριο βλέπουμε. Πιθανότατα θα έχουμε ανταπόκριση. Μέχρι τότε χαιρετώ (11669)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ