Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

19 Απριλίου 2007

ΕΓΙΝΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΠ.

Σήμερα στο σχολείο είχαμε γιορτή όπως είχα γράψει και χθες. Έγινε η ημερίδα για τον ΣΕΠ.

Πολλοί απόφοιτοι επαγγελματίες μίλησαν στους μαθητές για τις δουλειές τους και τα μυστικά που έχει το κάθε επάγγελμα.

Είκοσι τρεις απόφοιτοι με μια μεγάλη ποικιλία επαγγελμάτων έκαναν συνολικά 60 παρουσιάσεις σε μαθητές της Γ' γυμνασίου και της Α' λυκείου. Ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουν να μιλήσουν όλοι σε όλους. Έτσι έγινε ένα κυκλικό πρόγραμμα, όπου καλύφθηκαν οι περισσότεροι μαθητές. Το πρόγραμμα το είχε δουλέψει ο Δημήτρης Αναγνώστου και μπορούμε να πούμε ότι πήρε άριστα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι από φάνηκε στους απόφοιτους μας άρεσε πολύ να μιλάνε στους μαθητές και αρκετές φορές τους "βγάλαμε" από τη τάξη για να μπουν οι επόμενοι. Η αλήθεια είναι ότι αυτό εμάς μας άρεσε περισσότερο. Μακάρι να είχαμε τον χρόνο να μπορεί ο καθένας να μιλήσει όσο θέλει. Αλλά δυστυχώς είχαμε το πρόγραμμα. Ένα γεγονός που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι υπήρξαν απόφοιτοι που εμφανίστηκαν μόνο για μια παρουσίαση, δηλαδή μπήκαν στη διαδικασία να έρθουν να μιλήσουν μόνο για 20 λεπτά ενώ θα τους ήταν πολύ εύκολο να πουν ότι δεν ευκαιρούν για παράδειγμα.

Μάθαμε και πολλά νέα. Πολύς κόσμος παντρεύεται μέχρι τον Οκτώβριο. Μάθαμε για εγκυμοσύνες, μάθαμε για αλλαγές επαγγελμάτων, μάθαμε... μάθαμε... μάθαμε... και πολύ το χαρήκαμε. Όχι από κουτσομπολίστικη διάθεση αλλά γιατί μας αρέσει να σας βλέπουμε να προοδεύετε.

Αν και είναι κατόπιν εορτής, το ξαναλέω ότι αν κάποιοι από εσάς θέλανε να έρθουν και κάπου έγινε μπλέξιμο να μου στείλουν ένα mail.

Για αύριο έχουμε μάλλον σημαντικά νέα. Είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει ένα ΕΛΕΦΑΣ στο Πολυτεχνείο. Αύριο θα ξέρουμε και θα ξέρετε.

Επίσης για τις εκδηλώσεις της ερχόμενης εβδομάδας έχουμε και λέμε.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει εκδρομή και για την Α΄γυμνασίου ενώ και η Β' γυμνασίου θα πάει διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Μυστρά, μέσα στα πλαίσια του μαθήματος της ιστορίας.

Την άλλη εβδομάδα έχουμε την εβδομάδα ποίησης.

Προς το παρόν σταματάω και τα λέμε αύριο.(11804)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ