Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

11 Απριλίου 2007

LAVMI tender ...

που λέει και το τραγούδι.

Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν πολύ καλή. Βέβαια να το πω και πάλι. Δύσκολα έγιναν νέες γνωριμίες. Αλλά σίγουρα βρέθηκαν πολλοί με πολλούς που είχαν και πολλά χρόνια να βρεθούν.Αυτό ήταν το κέρδος. Κέρδος - για τους παρόντες - ήταν και το συγκρότημα, στο οποίο συμμετείχαν 3 απόφοιτοι μας. Στη φωτό που ακολουθεί φαίνεται ο Παναγιώτης Λυμπέρης να τραγουδάει.



Ο δεύτερος ήταν ο Θανάσης Παπαδάκος που στη δεύτερη φωτό μόλις που ξεχωρίζει πίσω από τον Παναγιώτη.



Ο τρίτος είναι ο "μαγος των πληκτρολογίων" κάθε τύπου. Εδώ στο keyboard (συνθεσαϊζερ ή ό,τι άλλο) είχε σημαντική παρουσία στο γκρουπ. Μα φυσικά ο Νίκος Μωραϊτίνης. Δυστυχώς το keyboard ήταν σε σκοτεινή γωνιά και το night shot δεν επαρκούσε. Τα άλλα δυο παιδιά (drums - bass), δεν τα γνωρίζω.

Πολύς άλλος κόσμος κυκλοφόρησε και φυσικά ο γράφων. Στη φωτό που ακολουθεί κυριαρχώ στη φωτό με το "λαχανί" πουκάμισο αλλά ξεχωρίζουν πολλοί απόφοιτοι όπως (αριστερά μου κατά σειρά) Κωνσταντίνος Δρακάκης, ... (δεν φαίνεται), Γιώργος Νασίκας, Ηλιάννα Φούλια. (δεξιά μου)... (πιθανόν Δέσποινα Δρακάκη), Ντορίν Σταθοπούλου, Ιάκωβος Αναγνωστόπουλος, ...Η φωτό τραβήχτηκε από τον Παναγή Μακρή.



Ο Λεωνίδας Καλαντίδης και ο Άρης Ιωαννίδης βρέθηκαν από "τότε". Η έκπληξη και ο ενθουσιασμός ήταν φανερός. Ήταν και Περικλής Γκούργκουλας (δεν χωρούσε στο κάδρο - σόρρυ Περικλή)


Και εγώ βρήκα πολλά παιδιά που είχα να τα δώ από τον καιρό που ήταν μαθητές, όπως ο Αλέξανδρος Μακρυγιάννης - που ξεχωρίζει - αλλά και πολλά άλλα.



Ήταν πολύ συγκινητικό και προσωπικά μου άρεσε πολύ μετά από όλα αυτά τα χρόνια να δώ ξανά αυτούς τους νέους πια (δεν μπορώ να τους πω μαθητές και δεν μπορώ να τους πω παιδιά). Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές ζήτησα "ταυτότητα", γιατί απλούστατα δεν θυμόμουνα.

Ηταν μια ωραία βραδιά αν και δεν μπόρεσα να μείνω μέχρι αργά, (ταξίδευα για την επιστροφή από τις διακοπές, φόρτωμα - ξεφόρτωμα κλπ). Ωραία κίνηση αλλά επιμένω ότι πρέπει να γίνει κάτι με "περισσότερο φως" και λιγότερο "ήχο" και κανένα καθηγητή παραπάνω. Έχω γίνει "μαϊντανός" σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί όταν γίνονται δεν υπάρχει "επίσημη πρόσκληση" στο σύλλογο των καθηγητών, - αρκετά νωρίς.

Λοιπόν αρκετά για σήμερα. Κλείνουμε και μένει το θέμα της φωτογραφίας όπου θέλω και γνώμες. (11451)

Θα παρατηρήσατε ότι χάθηκε το εορτολόγιο.Δεν ξέρω γιατί αλλά έκλεισε η σελίδα που το φιλοξενούσε, αγνωστο γιατί. Ψάχνω για κάποιο άλλο γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμο.Από το Pathfinder, δεν βγαίνει. Αν υπάρχει κάποια πρόταση ευπρόσδεκτη.

2 σχόλια:

thdel είπε...

Και βέβαια η βραδιά ήταν καταπληκτική, και μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξανασυναντηθούμε οι παλιοί απόφοιτοι - με μερικούς είχαμε να ιδωθούμε από το σχολείο. Η μπάντα είναι εξαιρετική και νομίζω ότι θα περιμένουμε και την επόμενή της εμφάνιση. Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι και τα 5 μέλη είναι παλιοί μαθητές του σχολείου: οι δύο που δεν γνωρίζατε είναι ο Κώστας Φωκάς από την τάξη του '99 (drums- όντως πολύ αλλαγμένος από τότε) και στην κιθάρα ο Γιώργος Ματάκιας, που είχε φύγει από το σχολείο πριν το Λύκειο (άρα μάλλον δεν τον είχατε ποτέ μαθητή).
Πάντα τέτοια και ελπίζουμε να έρθουν ακόμα περισσότεροι στην επόμενη συγκέντρωση.

MANALISS είπε...

Τώρα εξηγείται γιατί "έχασα" τον Κώστα. Ενώ του μίλησα στην αρχή μετά δεν τον "είδα". Πολύ σκοτεινιά βρε παιδί μου. Τον Γιώργο όντως δεν τον είχα ποτέ μαθητή.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ