Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

20 Απριλίου 2007

ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ...

.. και είπα να κάνω καμία αλλαγή και ...
τα έκανα θάλασσα.
Δηλαδή εδώ που τα λέμε το blog, δουλεύει, αλλά δεν κάνει καταμέτρηση, (ε και θα μου πείτε), δεν έχει εορτολόγιο (ούτως ή άλλως) και έχει κάποια ορθογραφικά λάθη εκεί στο προφίλ αλλά είναι πιο "ανάλαφρο" και "αεράτο" σαν εικόνα. Το κακό είναι ότι δεν με αφήνει να πειράξω το κώδικα, και έτσι δεν μπορώ να προσθέσω το κώδικα που χρειάζεται. Τέλος πάντων.

Θα δω τι μπορώ να κάνω, σε επόμενη φάση.

Στο σχολείο είχαμε τον απόηχο της ημερίδας. Μια φράση μόνο. Σε όσες τάξεις ρώτησα (3 στις 5) όλοι οι μαθητές ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με όλη την εκδήλωση.

Την άλλη εβδομάδα έχουμε εβδομάδα ποίησης από όπου θα έχετε ανταπόκριση και τις εκδρομές του Γυμνασίου μέσα στα πλαίσια διαθεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Σε άλλη φάση, θα σας γράψω "δυο λόγια" για τη διαθεματικότητα μια και είναι η νέα τάση στην εκπαίδευση. Έτσι για τώρα εύχομαι απλά να περάσετε ένα καλό Σαββατοκύριακο.

Μια διευκρίνηση τώρα που την είδα. Έχει χαθεί και η σύνδεση για την επικοινωνία με το σύλλογο. Ο λόγος είναι ότι δεν δέχεται links για e-mail. Θα δω τι μπορώ να κάνω και για αυτό. Έκανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ