Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

22 Απριλίου 2007

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

Στις κυριακάτικες εφημερίδες όλο και κάποιον από εσάς βρίσκει κανείς.

Έτσι έχουμε ένα νέο για το RUGBY, το άθλημα των σκληρών, όπως το χαρακτηρίζει η εφημερίδα "Το ΘΕΜΑ". Έγινε λοιπόν για δεύτερη χρονιά το επίσημο πρωτάθλημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ, στο Ζηρίνειο στάδιο της Κηφισιάς. Αντιμετωποι στον Τελικό ήταν οι Athens Rugby - όπου αγωνίζεται ο Κώστας Τσαμπάος, και οι "Κολοσσοί Ρόδου". Είναι γνωστό ότι είναι παιγνίδι σκληρό με εντυπωσιακές φάσεις.



Έτσι σε κάποια από αυτές ο Κώστας τραυματίστηκε και βγήκε εκτός αγώνα. Η εφημερίδα αναφέρει ότι χρειάστηκε να πάει για τις πρώτες βοήθειες. Ελπίζουμε να μην ήταν κάτι σοβαρό και η μόνη απώλεια να είναι ότι δεν είδε την ομάδα του να παίρνει και τη δεύτερη φορά το κύπελλο. Περαστικά του και όσοι έχουν τηλέφωνο ας πάρουν έτσι να του πουν μια καλημέρα.

Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και το ράγκμπυ να επισκεφτεί το site http://www.athensrugby.com/.

Το άλλο προέρχεται από "το άλλο ΒΗΜΑ" και αφορά τον Γιάννο Περλέγκα. Στο σαλόνι του τμήματος λοιπόν αναφέρει για τα νέα πρόσωπα για τα οποία θα μιλάμε αύριο. Εκεί λοιπόν αναφέρει τον Γιάννο και μιλάει για τη βράβευσή του με το βραβείο Δημήτρης Χορν για το 2007 για το ρόλο του Αντώνη στο "Γάλα". Το καλοκαίρι θα παίζει τον Σάτοφ στο "Δαίμονες και δαιμονισμένοι".

Μέρα για καφέ σήμερα. Δυστυχώς την ίδια ιδέα έχουν όλοι οι Αθηναίοι. Αλλά και ένα καφεδάκι στη πλατεία της γειτονιάς, με το πολύ ελαφρύ αεράκι ανάμεσα στα φύλλα, το βρίσκω καλή ιδέα. Για να μη "φάτε" τη μέρα στο αυτοκίνητο.

Αυτά. Τα λέμε στον επόμενο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ