Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

03 Απριλίου 2007

ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ...

... δεν φταίω εγώ. Σήμερα μόλις τώρα στις 11:30 συνδέθηκα ξανά με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Αυριο όμως αναχωρώ για το Πάσχα και θα επανέλθω τη Τρίτη 10 Απριλίου. Δυστυχώς τέτοια ώρα και με ταξίδι για αυριο πρωί, δεν θα γράψω τα νεότερα της εκδρομής αλλά και της εβδομάδας που πέρασε στο σχολείο.Μόλις γυρίσω θα έχετε εκτενή ενημέρωση σαν να διαβάζετε τουριστικό οδηγό. (Τώρα που θυμάμαι ακόμα τα μαγαζιά και τα καλά τους και τα κακά τους).

Προς το παρόν λοιπόν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Όσοι φύγουμε με το καλό να ξαναβρεθούμε. Υπομονή για μια εβδομάδα.

Επίσης να θυμίσω δυο πράγματα.

Η ημερίδα του ΣΕΠ οργανώνεται από το σχολείο, αλλά την οργανώνουν οι καθηγητές που κάνουν ΣΕΠ. Έτσι αν κάποιοι πήρατε mail από την Δημήτρη Αναγνώστου είναι γιατί εργάζεται στο σχολείο και είναι αυτός που κάνει ΣΕΠ στο Λύκειο. Το αναφέρω γιατί σε χθεσινή επικοινωνία μου είπε ότι κάποιοι από εσάς που αρχικά είχατε εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή δεν επιβεβαιώσατε στον Δημήτρη και δεν ξέρει τι θα κάνει με το πρόγραμμα. Αν είναι αμέλεια ή για κάποιο λόγο δεν μπορείτε απλά πείτε το στο Δημήτρη (ή και σε μένα και θα το προωθήσω - αρκει να έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ), για να ξέρει τι θα κάνει με το πρόγραμμα.

Τα δεύτερο αφορά το site το δικό σας. Εξακολουθούν να μου έρχονται πράγματα (προωθούμενα) για κοινοποίηση. Ανεβάζετε τα απ' ευθείας. 35 έχουν δηλώσει ότι θέλουν να συμμετάσχουν. Γράψανε όμως μόνο 5-6 άτομα. Αν δεν σας ενδιαφέρει "το μαζεύουμε". Μου φαίνεται περιέργο μια κοινότητα 600 ατόμων να μην έχει κάτι να κοινοποιήσει. Αισθάνομαι ότι το πρόβλημα δεν είναι στο 600 αλλά στο κοινότητα. Απλά δεν αισθάνεστε έτσι. Το γιατί το γνωρίζετε μόνο εσείς.

Βρήκα πάλι χώρο και έπιασα τη γκρίνια. Σταματάω λοιπόν εδώ. Και πάλι Καλο Πάσχα και
Καλή Ανάσταση. (11271)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ