Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

29 Νοεμβρίου 2006

ΠΩ ΠΩ ΚΡΥΟ!

Σήμερα που αποφασίσαμε να έχουμε παιδαγωγική έξοδο βρήκε να αλλάξει ο καιρός. Τι να πω πια. Έτσι βγήκαμε με ωραία μέρα και γυρίσαμε με συννεφιά και κρύο. Δηλαδή δεν μας παει με τίποτα. Τέλος πάντων.
Η επίσκεψη αυτή καθεαυτή ήταν καλή γιατί η ενημέρωση ήταν πλήρης και εμπεριστατωμένη. Βέβαια και εδώ είχαμε ατυχία γιατί έτυχε σήμερα να έχουν μια εκδήλωση στην άιθουσα εκδηλώσεων του Πύργου Ελέγχου και πάλι δεν μπορέσαμε να έχουμε μια πλήρη ενημέρωση με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Μετά ανεβαίνοντας πάνω στο Πύργο δενμπορέσαμε να περιηγηθούμε γιατί ο Πύργος ήταν σε πλήρη λειτουργία με αεροπλάνα να "ανεβοκατεβαίνουν". Ετσι θα ήταν μάλλον επικίνδυνο να κάνουμε εμείς ξενάγηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά σε μια άδεια θέση εργασίας μας έγινε από τον κ. Μαργούδη Απόστολο (προϊστάμενο ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας) μια πλήρης ανάλυση των δυνατοτήτων και των πληροφοριών που δίνει και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαδικασία προσέγγισης.
Στις φωτό που συνοδεύουν μπορείτε να δείτε πως φαίνεται το αεροδρόμιο από το ύψος των 75 μέτρων, σε ένα από τους ψηλότερους πύργους ελέγχου στον κόσμο και στον χαρακτηρισμένα σαν τον τελειότερο πύργο του κόσμου σήμερα. Εϊναι γνωστό ότι τέτοιοι τίτλοι είναι πολύ βραχύβιοι.



Στις άλλες εξόδους σχολιάζουμε ιδιαίτερα την επίσκεψη της Γ' Λυκείου στο Πλανητάριο. Κατα το κοινώς λεγόμενο "Πάθανε πλάκα" Άρα αν θέλετε να πάθετε και εσείς πηγαίνετε να δείτε μια παρουσίαση. Δουλεύει και Κυριακές για τους ιδιώτες. Είναι το κάτι άλλο. Αν πάτε θα καταλάβετε. Τώρα που χαλάει ο καιρός είναι μια καλή ιδέα. Κάτι άλλο. (Ελπίζω να μη χρησιμοποιείτε το πρωινό της Κυριακής για να συνέλθετε από το hang-over του Σαββατόβραδου).

Προς το παρόν σταματάμε εδώ. Τα υπόλοιπα αύριο. Πρέπει να προλάβω και την έκδοση της Προβοσκίδας. Βλέπετε τελειώνει ο μήνας και έρχονται τα μηνύματα από τον εκδότη!
Αντε αύριο πάλι. (3798)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ