Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

07 Νοεμβρίου 2006

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ !

Σήμερα κυριαρχεί μια είδηση :
Γίνεται η πρώτη συνέλευση Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής. Ο σκοπός είναι ένας. Η αφύπνιση του Συλλόγου Αποφοίτων.
Επειδή πολλοί απόφοιτοι δεν έχουν ιδέα ας κάνω μια μικρή ιστορικήαναδρομή.
Οι πρώτοι απόφοιτοι του σχολείου "βγήκαν" το 1992. Θεωρήθηκε καλό και σκόπιμο να δημιουργηθεί ένας σύλλογος αποφοίτων, ο οποίος σκοπό θα έιχε να κρατάει επαφή μεταξύ των αποφοίτων αλλά κα να δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσονται μέσα από αυτόν.Η αλήθεια είναι ότι το καταστατικό του Συλλόγου είναι ένα κείμενο που δίνει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης στο Σύλλογο. Για διάφορους λόγους (σπουδές, εργασία, μεταπτυχιακά,...) ο σύλλογος δεν αναπτύχθηκε ποτέ και έμεινε σε αδράνεια.
Μετά από 14 χρόνια έφτασε η ώρα ο Σύλλογος να δραστηριοποιηθεί. Το αν θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από τη παρουσία σας το Σάββατο.Θα πρέπει να έρθετε από όλα τα χρόνια για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση και να ακουστούν όσο το δυνατόν περισσοτερες απόψεις. Προσωπικά θα ήθελα να δώ την αίθουσα 202 που μας έχουν παραχωρήσει να είναι ανεπαρκής και να υποχρεωθούμε να μαζευτούμε στο χωλ.
Αν δεν το καταλάβατε μας παραχώρησαν μια αίθουσα, πιστεύοντας ότι θα είστε καμια 30αριά. Προσωπικά θα στείλω πρόσκληση σε 470 mail που διαθέτω.
Νομίζω ότι είναι μια μοναδική ευκαιρεία να συμμετάσχετε σε μια ιστορική στιγμή για το σχολείο.
Ειδοποιείστε με ένα SMS όσους φίλους σας δεν έχουν e-mail ή δεν το έχω εγώ.
Η επιλογή είναι δική σας.
Ναι πήγα χθες στα εγκαίνια και ήταν πολύ καλά. Έχω και υλικό. Φωτογραφίες και βίντεο. Αλλά σήμερα δεν ευκαιρώ να το δημοσιεύσω. Προτιμάω να δώσω χρόνο στο να στείλω σε όλους e-mail για την Συνέλευση.
Μια κα το συζητάμε φέρτε και καμιά φωτογραφία αν έχετε. (Είπαμε ή να έχεις κολλημα ή να μην έχεις). (2061)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mia mikri idea...Diavasa gia to party pou etoimazetai gia arxes dekemvri...mipws tha itan kalytera kati se mesa dekemvri kathoti yparxei arketos kosmos pou spoudazei sto exwteriko kai olo xanei ta party?

MANALISS είπε...

Θα το μεταφέρω στους ΕΛΕΦΑΣ-ντες που είναι PERTY ANIMALS γιατι εγώ δεν φημίζομαι σαν τέτοιο

MANALISS είπε...

Τέλος πάντων PARTY ANIMALS. Μην το κάνουμε θέμα.

Γιάννης Δημακόπουλος είπε...

ki ego tha to protimousa ligo pio argotera to parti...den ksero gia tous upoloipous apofoitous tou eksoterikou alla ego tha eimai Ellada stis 16 dekembri...kali tuxi me ti geniki sineleusi.

akrivenia είπε...

Tha eimai Ellada apo 27 Dekembiou ws 8 Ianouariou, opote tha voleue arxes tou xronou. Maybe a second party...Hehe.My msn account einai akrivelias@hotmail.com gia olous esas pou psaxnw na sas vrw kai de sas vriskw!Akrivi

akrivenia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ