Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

28 Νοεμβρίου 2006

ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΩ

Έχουμε και λέμε.
Τα πράγματα στη συγκέντρωση γονέων πήγαν όπως προβλέπαμε.
Τελειώσαμε κατά τις 7:30 και φεύγοντας άφησα και άλλους συναδέλφους πίσω, γιατί δεν είχαν τελειώσει. Κλασσικά πράγματα δηλαδή.
Σήμερα Τρίτη ημέρα πέρασε γρήγορα.
Δεν είχαμε κάτι αξιόλογο και τα πράγματα κύλησαν ομαλά. Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα είχαμε επισκέψεις από την Τόνια Χαρτοφύλακα και τον Μανώλη Περράκη (95). Μας παρουσίασαν μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα για τη χρήση του Διαδικτύου στην εκπαίδευση. Είναι κάτι που είχαμε σκεφτεί με την κ. Σκαφτούρου πριν 4-5 χρόνια όταν φτιάξαμε το site των φυσικών επιστημών με τον τίτλο Φυσικά στο LFH. Η ζωή του ήταν εξαιρετικά περιορισμένη. Μόλις ένα χρόνο άντεξε, Μετά μας βγάλανε και απο το link του σχολείου.Και σήμερα όλη την ιδέα μας την πουλάνε. Βέβαια τα ξενύχτια της κ. Σκαφτούρου για να φτιάξει το site και να μπορέσει να προβάλλει τη δουλειά των παιδιών, δεν την πλήρωσε κανείς. Τέλος πάντων. Η δικιά μας η δουλειά ήταν ερασιτεχνική στηριγμένη στο όνειρο και στη διάθεση να προσφέρουμε. Η δουλεια που μας παρουσιάσθηκε είχε σαφώς πολύ περισσότερες δυνατότητες και πολύ μεγαλύτερες προοπτικές. Τόσο μεγάλες προοπτικές που θέλουμε χρόνο να τις συνειδητοποιήσουμε. Και αυτό ζητήσαμε.
Σήμερα δέχτηκα και κάποια e-mail από τον Σύλλογο των αποφοίτων και είδα πολλά νεα e-mail. Κν γυάλισε το μάτι μου με τόσες νέες διευθύνσεις. Θα μουπάρει λίγο χρόνο να τα περάσω στις επαφές του g-mail. Σίγουρα θα έχουμε περισσότερες ομάδες αποφοίτων και ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά. Ήδη είμαστε περίπου στο 40 % τωναποφοίτων . Με τα νέα e-mail ο αριθμός θα αυξηθεί κατά πολύ.
Αύριο έχουμε την παιδαγωγική έξοδο για όλο το σχολείο. Γυμνάσιο και λύκειο θα είναι εκτός σχολείου. Αρα αν έχεις κανείς τη φαεινή ιδέα να επισκεφθεί άυριο το σχολείο να μη το κάνει. Δεν θα είναι κανείς. Για αυριο βράδυ θα προσπαθήσω να σας έχω κάτι καλό από τονπύργο ελέγχου του Ελ. Βενιζέλος. Σίγουρα κάποιες πανοραμικές απόψεις του αεροδρομίου.
Αν μας κρατήσει καλό καιρό και αύριο μάλλον μετά το αεροδρόμιο θαέχουμε μια βόλτα κατα Πόρτο Ράφτι μεριά για ένα καφεδάκι και λίγη ηρεμία.
Σταματάω για σήμερα. Πρέπει να επισημάνω ότι οι αριθμοί ευημερούν και έχουμε αρκετές επισκέψεις στο blog. Για μια ακόμα φορά μην αιφνιδιάζεστε από τα τηλέφωνα που σας παίρνουν και μιλάνε για το σύλλογο αποφοίτων. Καλό βράδυ.(3732)

1 σχόλιο:

Konstantinos Karvounis είπε...

Εκδρομή στο Αεροδρόμιο; Πρωτότυπο! Ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες από τον πύργο ελέγχου.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ