Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

16 Νοεμβρίου 2006

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Εγινε σήμερα στο σχολείο μας η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Φρέσκια, ζωντανή, διαδραστική διαφορετική.
Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη την οποία δυστυχώς δεν μπόρεσα να απολαύσω. Ο λόγος ήταν αφενός το κρύωμα που με βασανίζει δυο μέρες τώρα και το δεύτερο ηταν η μικροφωνική εγκατάσταση γιατί "έξυνε". Έιναι κρίμα να χάνεται η δουλειά τοσων ανθρώπων να χάνεται εξαιτίας ενός μικροφώνου που δεν δουλευει σωστά. Κρίμα.

Η χορωδία απέδωσε τα τραγούδια αλλά το μεγάλο ατού ήταν το συγκρότημα μέλος του οποίου ήταν ο κ. Κακαλέτρης, ο θρησκευτικός μας γνωστός "ροκάς".
Η μέρα τελείωσε με ένα τετραήμερο αργίας. Έτσι τη Δευτέρα θα ξαναβρεθούμε στο σχολείο.
Τη Πέμπτη έχουμε τον Περικλή Κοροβέση στο σχολείο να μιλήσει στα παιδιά μας για εκείνες τις "περίεργες" ημερες της επταετίας.
Το κρίνουμε απαραίτητο να μη χαθούνε οι μνήμες. Για τους μαθητες μας οι λέξεις χούντα, επταετία, ξερονήσια και αλλες σχετικές με την επταετία δεν λένε τίποτα. Γι'αυτό φροντίζουμε να μαθαίνουν απο ανθρώπους που έζησαν αυτά τα γεγονότα, όπως ο Μανώλης Γλέζος πέρυσι στη γιορτη της 28 Οκτωβρίου.

Η ενημέρωση από "το μέτωπο" των αποφοίτων λεέι ότι η καταγραφή πιθανόν να τελειώσει και σήμερα. Σκέφτονται διάφορους τρόπους για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν όλους εσας τους απόφοιτους της Σχολής. Είναι ευχάριστο να βλέπεις τον ενθουσιασμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα παιδιά που έχουν αναλάβει την συγκέντρωση των αποφοίτων. Μπράβο και να συνεχίσετε τη καλή δουλειά.

Αυτά για σήμερα. Πάω να κάνω ένα service μπας και συνέλθω και βγάλω το Σαββατοκύριακο. Χαιρετώ για σήμερα.

Α! Ναι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φύγει το τρίτο newsletter σε όλες τις διευθύνσεις που έχω. Θα είναι πάλι με τη μορφή ευρετηρίου και θα παραπέμπει εδώ στο blog.

Καλό ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο. (2810)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ