Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

14 Νοεμβρίου 2006

ΠΟΛΥ ΠΡAMΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

Σαν λαχαναγοριτης ακούγομαι όμως πραγματικα έχει πολλά θέματα μαζεμένα τόσο που πρεπει να τα γράψω μάλλον περιληπτικά.

α. Νόμος του Murphy μέρος δεύτερον.

Πάλι σήμερα ο Βασίλης Πύλης και το έργο του τα "Παραθυρα" έδωσαν ρεσιταλ. Τελικά μετά από μια ώρα "το αρχειο" έφυγε για το Υπουργείο αφού τα αφτιά μου ειχαν πάρει φωτιά στο τηλέφωνο προκειμενου να με καθοδηγήσουν τι έπρεπε να κανω.

β. Ένα, δυο, τρια πάει το αρχείο.

Το πήρε ο Δημήτρης Αναγνώστου (92) για να το μοιράσει στις ομάδες εργασίας. Πολύ πράμα. Πήρε τα ντοσιέ, πήρε εκτυπώσεις, πήρε ο,τι υπήρχε και δεν υπήρχε και τα πήρε στο σπίτι του για να φωτοτυπήσει και να μοιράσει δουλειά στις διάφορες ομάδες που σκοπό έχουν να συγκεντρώσουν τους αποφοίτους.

γ. Δεν είμαστε οι μόνοι.

Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου ο Δημητρης Παναγιωτακόπουλος απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής από τον Γαλλικό τομέα, το έτος 2000. Μου εξήγησε ότι έχουν φτιάξει ένα site οι απόφοιτοι του Γαλλικού τομέα για να μπορούν να βρεθούν, και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να μπουν και τα παιδια του Ελληνικού τομέα. Του εξήγησα ότι δεν είναι δική μου απόφαση για να τη παρω εγω. Του είπα ότι γίνεται προσπάθεια να ανασυσταθεί ο σύλλογος αποφοίτων και του είπα να περιμενει κανέναν εξάμηνο και μετά να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να δείτε πως μπορείτε να συνεργαστείτε. Παρ΄ολα αυτά αν κάποιος θέλει νε επικοινωνήσει μαζί του για περισσότερες πληροφορίες το e-mail του είναι
mits4k@hotmail.com
Θα μπορέσει να σας ενημερώσει για τα σχεδιά τους και πως σκέφτονται να φτιάξουν το site. Επίσης θα σας βοηθήσει αν θέλετε να βρείτε κάποιο απόφοιτο από τον Γαλλικό τομέα. Τέλος μόλις ολοκληρωθεί το site και μου στείλει διεύθυνση θα μπει Link στο blog.

δ. Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ζεί

Η σχολική γιορτή θα γίνει τη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2006 στο χωλ της Σχολή. Θα γίνει στις 10 για το Λύκειο και στις 11 για το Γυμνάσιο. Θα ηταν χαρά μας να σας δούμε εκεί. Τα παιδιά της Γ λυκείου που το έχουν οργανώσει μας έχουν υποσχεθεί μια διαφορετική γιορτή με χαπενινγκ. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αλλά και δεν μου λένε. Άρα ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε: να είμαστε εκεί.
Βέβαια μερικοί τελειόφοιτοι δεν περιμένουν να γίνουν απόφοιτοι για να γράψουν στο blog. Έτσι εμφανίζονται στα σχόλια με ανακοινώσεις. Θα προτιμούσα να μου τα λένε αφού με βλέπουν κάθε μέρα στα σχολείο και να μου λένε τι θέλουν να βγει στο blog. Ετσι Ιάσονα;

στ. Ο Περικλής Κοροβέσης στο σχολείο.

Τη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2006 στο σχολείο στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στο Λύκειο ο δημοσιογράφος Περικλής Κοροβέσης για τη περίοδο της στρατιωτικής χούντας της 7 ετίας και τους αγώνες του λαού μέχρι το Πολυτεχνείο.

ζ. Εκλογές 15 μελούς

Τη Τρίτη 21 Νοεμβρίου θα γίνουν οι εκλογές για το 15 μελές συμβούλιο των μαθητών στο σχολείο. Τη Δευτέρα θα έχουμε στη ταράτσα τη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση (!)

η.Παιδαγωγική έξοδος

Τη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου όλο το σχολείο θα βγει σε παιδαγωγική έξοδο με διάφορους προορισμούς. Ειδικότερα :
Α1 : Μουσείο Τσαρούχη
Α2 : Ελ. Βενιζέλος - Πύργος Ελέγχου.
Β1 : Πολιτισικο Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Β2 : Βιοτεχνικό και Βιομηχανικό μουσειο Λαυρίου
Β3 : Το λιμάνι του Πειραιά Χθες και Σήμερα
Γ ΌΛΗ : Πλανητάριο

θ. Ενημέρωση γονέων

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου θα γινει η καθιερωμένη ενημέρωση των γονέων του Λυκείου για το πρώτο Τετράμηνο. Από τις 4 μέχρι τις 7 τουλάχιστον θα δεχόμαστε γονείς. Καλή μας δύναμη.

ι. Μπαζαρ εν όψει !!!!

Το Σάββατο 9 Δεκέμβρη θα γίνει το bazar με την αιγίδα των συλλόγων γονέων Ελληνικού και Γαλλικού τομέα. Θα αρχίσει στις 10 και θα κρατήσει μέχρι τις 6 το απόγευμα. Οκτώ ώρες με μουσική, ψώνια, χαπενινγκ και ό,τι άλλο προγραμματιστεί.

ια. Μότσαρτ !!!
Τη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2006 θα γίνει η εκδήλωση για τον Μότσαρτ. Περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα δεν είναι γνωστες. ΑΛΛΛΛΛΛΛαααα όταν γίνουν θα τις μάθετε και εσείς.

Για όλους έχει κάτι από ότι μπορείτε να δείτε.

Καταλάβατε λοιπόν γιατί διαλαλώ το "εμπόρευμα". Έχουμε ξαφνικά πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Λοιπόν σταματάω εδώ και θα τα ξαναπούμε. Φυσικά και δεν τελειώσαμε.

Ένα τελευταίο είναι ότι από τη συνέλευση οι ανταποκρίσεις είναι θετικές και όσες απαντήσεις έχω πάρει είναι πολύ ελπιδοφόρες γιατί όλοι θέλουν να δημιουργηθεί ο σύλλογος. Κάποιοι παραπονέθηκαν ότι δεν ειδοποιήθηκαν, αλλά όταν καθημερινά έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις και δεν έχεις στείλει ένα mail ή τηλεφωνο ποιος σοιυ φταίει που δεν σε βρήκαμε. Θα το διορθώσουμε πάντως.

Πάντα στη διάθεσή σας. (ΟΥΦ! Τέλος. Αυριο θα πάρω άδεια) (2667)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ